Kursus

Teamledelse

En god teamleder får alle medarbejdere til at yde deres bedste, og med IDAs kursus får du værktøjerne til at skabe de rigtige rammer, så I sammen præsterer på et højt niveau.


Tid og sted

 • 02.12.21

  København

 • 06.12.21

  Aarhus N

 • 10.02.22

  København

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 3 dage


Evaluering: 9,13 ud af 10   

Skab et stærkt team

Kurset tager udgangspunkt i grundlæggende teori og praktiske øvelser, der giver dig en forståelse for menneskelige relationer og gruppedynamikker. Med den viden kan du sikre de bedst mulige vilkår for, at dit team når i mål med sine opgaver.

Du får også en grundig introduktion til konceptet ”High Performance Teams”, der har vist sig utroligt effektivt til at skabe resultater, fordi medlemmerne formår at få det meste ud af hinandens styrker.

Undervisningen finder sted i et involverende læringsmiljø med udgangspunkt i cases fra dit eget team, så der bliver bygget bro mellem kurset og dine daglige udfordringer.

På kurset arbejder du med:

 • Konceptet ”High Performance Teams”
 • Teorier og metoder om teams og teamledelse
 • Opbygning og udvikling af dit team
 • Teamroller
 • Forandringer og konflikter i et team
 • Forskellige måder at motivere dit team på ud fra dets behov
 • Træning i at inddrage teamet i dets fortsatte udvikling
 • Følelser, konflikter og kommunikation i et team
 • Et teams arbejdsklima
 • High performance Team Profil, som måler dit teams arbejdsklima (samarbejde, effektivitet og fælles værdier).

Kurset er for dig, der er teamleder eller har en uformel lederrolle

Du har mellem ½ til 3 års ledererfaring, og du ønsker konkrete værktøjer til at udvikle dine kompetencer inden for teamledelse.

Dit udbytte:

 • Værktøjskasse til at skabe de optimale betingelser for dit team
 • Opbyggelse af High Performance Teams
 • Forståelse af teamdynamikker og processer i dit team
 • Læring i at tage temperaturen på dit team
 • Forståelse for hvordan menneskers forskeligheder påvirker dit team
 • Evne til at skelne mellem roller i dit team
 • Håndtering af uenigheder mellem dit teams medlemmer

Din virksomheds udbytte:

 • En leder, der formår at få teamet til at samarbejde om at opnå bedre resultater
 • En leder, der formår at understøtte og udvikle sit team
 • En leder, der kan skabe flow
 • En leder, der kan anvende konceptet ”High Performance Teams”

Sådan forløber kurset i teamledelse

Kurset finder sted i et aktivt og involverende læringsmiljø, hvor du vil opleve en stærk kombination af oplæg, teori, feedback, øvelser, debatter og egen refleksion.

Du arbejder med cases fra dit eget team og med, hvordan du kan omsætte læring til praksis i dit daglige arbejde. Kurset foregår over to moduler.

 • Modul 1 er to sammenhængende træningsdage, hvor der er fokus på et teams engagement, samarbejde, roller og udvikling samt på ledelse af teams. Afsættet for træningen er dine egne erfaringer og refleksioner over det teoretiske input.
 • Modul 2 er en intensiv kursusdag, hvor du reflekterer over egen praksis, udveksler erfaringer med dine medkursister og bygger videre på de værktøjer, du har trænet, så dine nye kompetencer styrkes og fastholdes.

Kurset kræver en høj grad af deltagerinvolvering. For at opnå maksimalt udbytte skal du være parat til at være åben og ærlig.

Du får hele tiden mulighed for at udvikle dig, da du gennem forløbet modtager feedback og sparring på dine egne kommunikative samt ledelsesmæssige udfordringer fra både underviseren og de andre deltagere.

Prisen inkluderer:

 • 3 undervisningsdage
 • 16 deltagere - og dermed rig mulighed for sparring
 • Kursusmaterialer med relevant teori
 • Relevant litteratur til selvstudier
 • Logbog til dine personlige notater

Varighed

3 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

15.760 kr.

Ikke IDA-medlem:

17.500 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Modul 1
2. dec. - 3. dec. 2021
Kl. 09:00 - 16:00
Modul 2
10. jan. 2022
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København


Arrangementsnummer

339125

Tilmeldingsfrist 28. nov. 2021 - kl. 23:59

Østjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
6. dec. - 8. dec. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Mannaz Aarhus

Oluf Palmes Allé 20-22

8200 Aarhus N


Arrangementsnummer

337862

Tilmeldingsfrist 29. nov. 2021 - kl. 23:59

Emil Zerlang

Erhvervspsykolog og proceskonsulent

Han har en bred praktisk og teoretisk erfaring inden for ledelse. Emil er kendt som en refleksiv praktiker, der med sin baggrund som psykolog og erfaren proceskonsulent formår at skabe resultater og læring for de mennesker og organisationer, han arbejder sammen med.

Mannaz

Ved tilmelding til kurset, videreformidles dit navn, e-mail og telefonnummer til Mannaz. Kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med registrering af din tilmelding samt til selve kursusafholdelsen, men vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Lasse Dallerup

Lasse Dallerup

Ledelsesudviklingskonsulent