Kursus

Personlig planlægning og effektivitet

Har du problemer med at få arbejdstiden til at slå til? Ved at planlægge dine opgaver bedre kan du skabe mere tid og overskud i dit arbejdsliv.


Tid og sted

 • 17.05.21

  København

 • 14.06.21

  Aarhus C

 • 30.08.21

  København

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 2 dage

Bliv en mere effektiv opgaveløser

Oplever du ofte, at du skifter fra den ene arbejdsopgave til den anden, og at du føler dig stresset over alt det, du skal nå? Så kan du få stor gavn af at blive bedre til at strukturere og prioritere dine opgaver, så du løser dem mere effektivt. På IDAs kursus i Personlig planlægning og effektivitet lærer du en række teknikker, der er nemme at implementere i hverdagen, og som hjælper dig med at få et overblik over din tid og dine opgaver.

Udgangspunktet er dine personlige udfordringer

Undervisningen tager udgangspunkt i de udfordringer, du står over for i hverdagen. Derfor får du inden kurset tilsendt et spørgeskema og en mindre foropgave. Formålet med dette er at kortlægge nogle af dine vaner og behov før kurset – og at give dig mulighed for at reflektere over kursets emner på forhånd.

I løbet af undervisningen lærer du at analysere dine arbejdsopgaver, så du bedre kan prioritere, hvilke der er vigtigst at løse, og du bliver introduceret til Mindmap-notatteknikken, som giver et overblik over dine arbejdsopgaver. I løbet af kurset tager vi desuden pulsen på dit stressniveau og lægger en strategi for, hvordan du minimerer den negative stress i dit arbejde efterfølgende.

Hjælp til at fastholde de nye, gode vaner

Hvis kurset skal have en effekt, er det vigtigt, at du omsætter undervisningen til nye vaner efterfølgende. Derfor arbejder vi med teknikker, der er enkle at implementere og gøre til en del af hverdagen, og vi afslutter kurset med, at du udarbejder en konkret handlingsplan for din egen personlige planlægning. En måned efter kurset får du også mulighed for at supplere med e-læringsmodullet ”Bryd vanen”, hvor der er masser af inspiration til at bryde de dårlige vaner og fastholde det, du har lært på kurset.

Kurset er for dig, der vil have bedre struktur over dine mange arbejdopgaver

Kurset er relevant for alle, der gerne vil nå mere, når de er på arbejdet og samtidig slippe af med den uro, som en uoverskuelig arbejdsmængde medfører. 

Dit udbytte af kurset

- Efter kurset kan du:

 • forenkle og prioritere dine arbejdsopgaver
 • effektivt og bevidst takle dine opgaver
 • forholde dig konstruktivt til balancen mellem arbejde og fritid
 • undgå stressfaktorerne på en positiv måde ved at bruge enkle og praktiske planlægningsværktøjer
 • forholde dig kritisk og konstruktivt til de typiske fælles og individuelle tidsrøvere
 • udarbejde en personlig målsætning for din planlægning
 • arbejde med dine planlægningsvaner

Din virksomheds udbytte

- Organisationen får en medarbejder:

 • der kan prioritere arbejdsopgaverne
 • der kan navigere i en travl hverdag med kendte og ubekendte opgaver
 • der er på forkant med tingene i stedet for altid at føle sig bagud
 • der har overblik over hverdagen og arbejdsopgaverne

Sådan forløber kurset i personlig planlægning og effektivitet

Undervisningen veksler mellem undervisning, individuelle øvelser og gruppediskussioner, da det er vores erfaring, at det giver det mest udbytterige kursusforløb.

Før kurset:

 • Alle deltagere svarer på et spørgeskema og udfylder en mindre foropgave, hvor de kortlægger deres vaner på arbejdet.

Selve kurset:

 • 2 undervisningsdage – kl. 09.00-16.00 (Overnatning er ikke inkl. i deltagerprisen)
 • Forplejning – (Der er morgenmad fra kl. 08.30)
 • Bogen: ”Planlæg bedre – få mere tid” af Andersen, Bach Nielsen og Bekker Jensen
 • PrioPlade og værktøjsoversigt
 • Kursusmateriale
 • Overstregningspen, 10 mindmap-penne
 • Adgang til hjemmeside med relevante skabeloner og modeller

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Mulighed for at følge op på kurset med e-læringsmodullet ”Bryd vanen”

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.900 kr.

Ikke IDA-medlem:

11.900 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
17. maj. - 18. maj. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København


Arrangementsnummer

337032

Tilmeldingsfrist 10. maj. 2021 - kl. 23:59

Østjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
14. jun. - 15. jun. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Arrangementsnummer

337036

Tilmeldingsfrist 07. jun. 2021 - kl. 23:59

Mariann Bach Nielsen

Underviser på kurset hedder Mariann Bach Nielsen fra Mannaz. Hun er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Karrieren har spændt over undervisning, produktion af undervisningsmaterialer og kommunikation til mange forskellige målgrupper. Siden 1999 har hun været selvstændig konsulent med fokus på kurser i personlig udvikling. Mariann er medforfatter til flere lærebøger om planlægning og kommunikation.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Tina Bergmann Olesen

Tina Bergmann Olesen

Kompetencekonsulent