Kursus

Personlig planlægning og effektivitet

Få mere tid med gode råd til personlig planlægning og effektivitet på dette kursus. Lær om teknikker, der er lette at implementere i hverdagen, og som vil hjælpe dig til at nå dine mål ved at skabe overblik og dermed overskud i din hverdag.


Tid og sted

 • 01.11.21

  Aarhus C

 • 16.03.22

  København

 • 05.04.22

  Aarhus C

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 2 dage


Evaluering: 9,35 ud af 10   

Få tid til mere med et kursus i personlig planlægning og effektivitet

Er du udfordret, når det kommer til personlig planlægning? Oplever du ofte, at du skifter fra den ene arbejdsopgave til den anden? Føler dig stresset over alt det, du skal nå? Så kan du få stor gavn af at blive bedre til at strukturere og prioritere dine opgaver, så du løser dem mere effektivt.

På kurset i personlig planlægning og effektivitet lærer du en række teknikker, der er lette at implementere i hverdagen, og som hjælper dig med at få et overblik over din tid og dine opgaver.

Vi tager udgangspunkt i dine konkrete udfordringer med personlig planlægning

Undervisningen tager udgangspunkt i de udfordringer, du står over for i hverdagen. Inden kurset får du tilsendt et spørgeskema og en mindre opgave, så vi kan kortlægge dine vaner og behov. På denne måde sikrer vi, at kurset kan tage udgangspunkt i dine konkrete udfordringer, og samtidig får du mulighed for at reflektere over kursets emner på forhånd.

På kurset lærer du at analysere dine arbejdsopgaver, så du kan prioritere de vigtigste, og du bliver introduceret til Mindmap-notatteknikken, som giver et overblik over dine arbejdsopgaver. I løbet af kurset tager vi desuden pulsen på dit stressniveau og lægger en strategi for, hvordan du minimerer den negative stress i dit arbejde efterfølgende.

Opfølgning – hjælp til at fastholde de nye, gode vaner for personlig planlægning

Hvis kurset skal have en effekt, er det vigtigt, at du omsætter undervisningen til nye vaner efterfølgende. Dog er det de færreste, der fuldstændig ændrer livsstil fra den ene dag til den anden. Derfor arbejder vi med teknikker, der er enkle at implementere i hverdagen, og vi afslutter kurset med, at du udarbejder en konkret handlingsplan for din egen personlige planlægning.

Efter kurset følger vi op med supplerende e-mails. Her finder du mere inspiration til at bryde dårlige vaner, holde fast i de nye, gode vaner og arbejde videre med emnet personlig planlægning.

Kort sagt: Vi hjælper dig med at strække effekten af kurset.

Kurset er for dig, der vil have mere ud af din arbejdstid

Kurset er relevant for alle, der gerne vil nå mere, når de er på arbejde, og samtidig slippe af med den uro, som en uoverskuelig arbejdsmængde medfører.

Efter kurset kan du:

 • prioritere og effektivt takle dine arbejdsopgaver
 • arbejde med dine planlægningsvaner og forholde dig konstruktivt til balancen mellem arbejde og fritid
 • udarbejde en personlig målsætning for din planlægning og gennemføre den ved hjælp af enkle planlægningsværktøjer
 • forholde dig kritisk og konstruktivt til de typiske fælles og individuelle tidsrøvere

Din virksomheds får en medarbejder, der:

 • selvstændigt kan prioritere arbejdsopgaverne
 • kan navigere i og holde overblik over en travl hverdag med kendte og ubekendte opgaver
 • er på forkant med tingene i stedet for altid at føle sig bagud

Se vores webinar, der giver en introduktion til kurset

IDA har sammen med kursets underviser lavet et webinar, der giver en introduktion til nogle af de emner, vi gennemgår på kurset. 

Se webinaret her. 

Sådan forløber kurset i personlig planlægning og effektivitet

Kurset veksler mellem undervisning, individuelle øvelser og gruppediskussioner, da det er vores erfaring, at det giver det mest udbytterige kursusforløb.

Før kurset:

 • Alle deltagere svarer på et spørgeskema og udfylder en mindre opgave, hvor de kortlægger deres vaner på arbejdet

Selve kurset:

 • 2 undervisningsdage kl. 09.00-16.00 (inkl. forplejning, morgenmad fra 8:30; overnatning er ikke inkl. i deltagerprisen)
 • Bogen: ”Planlæg bedre – få mere tid” af Andersen, Bach Nielsen og Bekker Jensen
 • PrioPlade og værktøjsoversigt
 • Kursusmateriale
 • Overstregningspen, 10 mindmap-penne
 • Adgang til hjemmeside med relevante skabeloner og modeller

Efter kurset:

 • Kursusbevis
 • Opfølgende e-mails, som hjælper dig til at fastholde de nye, gode vaner

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.900 kr.

Ikke IDA-medlem:

11.900 kr.

Vælg sted og dato

Østjysk

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
1. nov. - 2. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Arrangementsnummer

337037

København

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
16. mar. - 17. mar. 2022
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København


Arrangementsnummer

341082

Tilmeldingsfrist 09. mar. 2022 - kl. 23:59

Mariann Bach Nielsen

Underviser på kurset hedder Mariann Bach Nielsen fra Mannaz. Hun er uddannet lærer og master i retorik og formidling. Karrieren har spændt over undervisning, produktion af undervisningsmaterialer og kommunikation til mange forskellige målgrupper. Siden 1999 har hun været selvstændig konsulent med fokus på kurser i personlig udvikling. Mariann er medforfatter til flere lærebøger om planlægning og kommunikation.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Tina Bergmann Olesen

Tina Bergmann Olesen

Kompetencekonsulent