Kursus

Styrk din personlige gennemslagskraft

På kurset får du konkrete metoder til at ”komme ud over rampen”, så du bliver hørt, forstået og respekteret. Du lærer at bevare overblikket og udtrykke dig klart med ro og nærvær - også når du er udsat for pres.


Tid og sted

 • 16.03.21

  København

 • 11.05.21

  Aarhus C

 • 24.08.21

  København

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 2 dage

Bliv rustet til at tackle pres og overraskelser på en professionel måde

På kurset lærer du at anvende en række kommunikations- teknikker, der vil styrke din gennemslagskraft og din evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du får metoder til at bevare roen og overblikket, når du udsættes for pres og mentale teknikker til at tackle nye og overraskende situationer på en professionel og overbevisende måde.

Desuden lærer du, hvordan du skal bevare den fulde kontrol over kommunikationen og hvordan du skal udtrykke dig med ro og nærvær både ved interne møder, oplæg, under præsentationer, i din kontakt med dine kunder og i dit daglige samarbejde.

Som noget nyt sætter kurset ekstra fokus på kroppens sprog og signaler. Du lærer at blive 100% bevidst om betydningen af dit eget kropssprog, når du taler, og hvordan du skal tolke andres kropssprog, så du undgår misforståelser.

Det arbejder du med på kurset:

 • Samspillet mellem dit arbejde og dine personlige ressourcer
 • Hvad der forstås ved personlig gennemslagskraft og karisma
 • Konkrete metoder til at opnå gennemslagskraft
 • Metoder til at melde dig ud af flinkeskolen
 • Kommunikationsteori: Verbal og nonverbal 
 • Betydningen af kroppens sprog og signaler, når du kommunikerer
 • Mental styrketræning
 • Metoder til større selvkontrol, indre styrke- ydre ro

Kurset er for dig, der ønsker at styrke dine personlige ressourcer

Hvis du har brug for at ”komme ud over rampen” med dit budskab - blive hørt, forstået og respekteret, og er i situationer i arbejdslivet, hvor det forventes af dig, at du har stor personlig viljestyrke og gennemslagskraft - så er dette kursus helt rigtigt for dig. Du får styrket selvværd og selvtillid samt lært at udtrykke dig med ro og nærvær, så du efter kurset vil opleve en positiv effekt i dit samarbejde og i dine relationer til andre mennesker.

Dit udbytte:

 • Viden om personlighedspsykologi – (hvorfor er du blevet til den, du er?)
 • Metoder til at melde dig ud af flinkeskolen
 • Styrket selvværd og selvtillid
 • Metoder til at tackle aggressive og dominerende personer
 • Metoder til at blive hørt, forstået og respekteret
 • Metoder til at bevare roen, overblikket og selvkontrollen under pres
 • Træning i situationsbestemt kommunikation
 • Mental styrketræning
 • Styrket tro på succes og mindre frygt for fiasko

Din virksomheds udbytte:

 • Medarbejdere med større gennemslagskraft både internt og eksternt
 • Bedre omgangstone og arbejdsklima
 • Større tolerance og forståelse for andres synspunkter
 • Mere saglig argumentationskultur
 • Rolig, saglig og værdig optræden - også i pressede situationer

Sådan forløber kurset Styrk din personlige gennemslagskraft

På kurset vil der være teoretiske oplæg fra underviseren, plenumdebat og gruppearbejde samt øvelser med efterfølgende feedback og refleksion. Kurset giver også mulighed for at lave valgfrie øvelser f.eks. med udgangspunkt i de situationer, hvor det er vigtigt for netop dig at ”brænde igennem” i arbejdsmæssig sammenhæng.

Kurset kræver ingen forberedelse. Alle øvelser på kurset er et tilbud og er ikke et krav for deltagelse. Har du en specifik situation, som du ønsker at træne, så gennemtænk en mulig case før kursusstart. 

Selve kurset:

 • 2 kursusdage (overnatning er ikke inkl. i deltagerprisen)
 • Fuld forplejning (Der er morgenmad fra kl. 8.30)
 • Materialer samt logbog til dine notater
 • Inddragelse af deltagernes egne problemstillinger

Efter kurset:

 • Kursusbevis

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.900 kr.

Ikke IDA-medlem:

11.900 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
16. mar. - 17. mar. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København


Arrangementsnummer

337311

Tilmeldingsfrist 12. mar. 2021 - kl. 23:59

Østjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
11. maj. - 12. maj. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Arrangementsnummer

337302

Tilmeldingsfrist 07. maj. 2021 - kl. 23:59

Johnny Schultz

Cand.psych.

Johnny Schultz er uddannet cand.psych. med speciale i stress og psykisk arbejdsmiljø. Han har desuden en forskningsmæssig baggrund fra Københavns Universitet, hvor han har forsket i konkrete metoder til at styrke det psykisk arbejdsmiljø så både ledere og medarbejder oplever et højt arbejdsmæssigt engagement og føler trivsel, sundhed og arbejdsglæde.

Han har snart 30 års erfaring med kursister fra dansk erhvervsliv og den offentlige sektor.
Johnny Schultz er forfatter til Politikens roste bog om stress med forord af arbejdsmediciner Dr.med. Bo Netterstrøm.

Johnny er en engageret underviser, og lægger stor vægt på at gøre undervisningen levende og dynamisk. Og så arbejder han kun med teorier, som er praktisk anvendelige i hverdagen.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Tina Bergmann Olesen

Tina Bergmann Olesen

Kompetencekonsulent