Kursus

Styrk din personlige gennemslagskraft

Få konkrete metoder til at træde i karakter med et kursus i personlig gennemslagskraft. Du lærer at blive hørt, forstået og respekteret samt bevare overblikket og udtrykke dig klart – også når du er udsat for pres.


Tid og sted

 • 26.10.21

  København S

 • 15.11.21

  Aarhus C

 • 13.12.21

  København S

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 2 dage


Evaluering: 8,46 ud af 10       

Brænd igennem med dine budskaber med et kursus i personlig gennemslagskraft

Har du svært ved at blive hørt, forstået og respekteret? Døjer du med præstationsangst, når du skal udtrykke dig og sige din mening? Bliver du overrumplet i samspil med bestemte mennesker, eller føler du, at det er svært at håndtere nye og uvante situationer?

Hvis du kan nikke genkendende til blot én af ovenstående problemstillinger, er kurset i personlig gennemslagskraft noget for dig.

På kurset lærer du at anvende en række kommunikationsteknikker, der vil styrke din personlige gennemslagskraft på din arbejdsplads. Du får metoder til at bevare roen og overblikket, når du udsættes for pres, og mentale teknikker til at tackle nye situationer på en empatisk og overbevisende måde.

Desuden lærer du at stå stærkt i samspillet med andre, og hvordan du kan udtrykke dig med ro og nærvær både ved interne møder, oplæg, under præsentationer, i din kontakt med kunder og i dit daglige samarbejde.

Et kursus, der tager udgangspunkt i dine personlige udfordringer

På kurset arbejder vi med dine egne aktuelle udfordringer, og du får mulighed for at dykke ned i og arbejde med en situation fra din egen dagligdag.

Kurset sætter ekstra fokus på kroppens sprog og signaler. Du lærer at blive 100% bevidst om betydningen af dit eget kropssprog, når du taler, og hvordan du skal tolke andres kropssprog, så du undgår misforståelser.

 

På kurset i personlig gennemslagskraft vil du arbejde med:

 • Hvad der forstås ved ”personlig gennemslagskraft” og konkrete metoder til at træde i karakter, når det gælder
 • Samspillet mellem dine personlige ressourcer og din gennemslagskraft
 • Metoder til at styrke dit selvværd og din selvtillid
 • Kommunikationsteori, herunder betydningen af kroppens sprog og signaler, når du kommunikerer.
 • Betydningen af bevidst brug af empati i kommunikationen
 • Metoder til større selvkontrol, indre styrke og ydre ro

Kurset er for dig, der ønsker større personlig gennemslagskraft

Hvis du har brug for at træde i karakter og er i situationer i arbejdslivet, hvor det forventes af dig, at du har stor personlig viljestyrke og gennemslagskraft, så er dette kursus helt rigtigt for dig.

Du får styrket selvværd og selvtillid, og du lærer at udtrykke dig med ro og nærvær, så du efter kurset vil opleve en positiv effekt i dit samarbejde og i dine relationer til andre mennesker.

Dit udbytte:

 • Viden om personlighedspsykologi – hvorfor er du blevet til den, du er?
 • Styrket selvværd og selvtillid
 • Metoder til at tackle udfordrende relationer
 • Metoder til at blive hørt, forstået og respekteret
 • Metoder til at bevare roen, overblikket og selvkontrollen under pres
 • Træning i situationsbestemt kommunikation
 • Styrket empati
 • Styrket tro på succes og mindre frygt for fiasko

Din virksomheds udbytte:

 • Medarbejdere med større gennemslagskraft både internt og eksternt
 • Bedre omgangstone og arbejdsklima
 • Større tolerance og forståelse for andres synspunkter
 • Mere saglig argumentationskultur
 • Rolig, saglig og værdig optræden - også i pressede situationer

Sådan forløber kurset i personlig gennemslagskraft

På kurset vil der være teoretiske oplæg fra underviseren, plenumdebat og gruppearbejde samt øvelser med efterfølgende feedback og refleksion. Kurset giver også mulighed for at lave valgfrie øvelser f.eks. med udgangspunkt i de situationer, hvor det er vigtigt for netop dig at træde i karakter i arbejdsmæssig sammenhæng.

Kurset kræver ingen forberedelse. Alle øvelser på kurset er et tilbud og er ikke et krav for deltagelse. Har du en specifik situation, som du ønsker at træne, så gennemtænk en mulig case før kursusstart.

Før kurset:

 • Valgfrit – evt. en case med udgangspunkt i en specifik situation, som du ønsker at træne

Selve kurset:

 • 2 kursusdage (overnatning er ikke inkl. i deltagerprisen)
 • Fuld forplejning (morgenmad fra kl. 8.30)
 • Materialer samt logbog til dine notater
 • Inddragelse af deltagernes egne problemstillinger

Efter kurset:

 • Kursusbevis

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

9.900 kr.

Ikke IDA-medlem:

11.900 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Venteliste

Kursusmoduler

Afholdes
26. okt. - 27. okt. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Bella Sky Conference & Event

Center Boulevard 5

2300 København S


Arrangementsnummer

337313

Få ledige pladser

Østjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
15. nov. - 16. nov. 2021
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Arrangementsnummer

337303

Tilmeldingsfrist 10. nov. 2021 - kl. 23:59

Lisbeth Storm

Lisbeth Storm er uddannet ID Psykoterapeut MPF og ID Master Coach. Hun har flere års træning i systemisk opstillingsarbejde, efteruddannelse indenfor neuroaffektiv psykologi og har mange kurser og seminarer i personlig udvikling, coaching, psykologi og terapi bag sig.

Lisbeth arbejder i dag som selvstændig coach, terapeut og fast tilknyttet konsulent/underviser med forskellige målgrupper inden for kommunikation, stress og trivsel og selvværd/selvtillid. Hun har inden da også arbejdet med udvikling af mennesker i HR- Teamleder- og konsulentstillinger, hvor hun har deltaget i mange forandringsprocesser samt intensiv medarbejderudvikling.

Via et bredt repertoire af metoder er Lisbeths udgangspunkt altid at støtte mennesker, så de får adgang til deres fulde kraft og får den omsat til konkrete handlinger, så den indre platform bliver fast og stærk.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Tina Bergmann Olesen

Tina Bergmann Olesen

Kompetencekonsulent