Kursus

SAFe® Product Owner / Product Manager

Bliv certificeret SAFe® Product Owner/Product Manager og lær, hvordan du arbejder mere effektivt og værdiskabende med produktudviklingsprocessen.


Tid og sted

 • 16.11.20

  Herlev

Varighed: 2 dage

SAFe® Product Owner / Product Manager

SAFe er det førende rammeværk for hvordan man skalerer agile til hele organisationen. SAFe forholder sig ikke bare til det enkelte teams arbejde, men også til program- og porteføljeniveauet.

På dette kursus lærer du om flere ting på en gang. Rollen som Product Owner i et agilt team. Rollen som Product Manager i et agilt program. Scrum, som teamets arbejdsmetode. SAFe som virksomhedens rammeværk.

Og sidst men ikke mindst får du en agil værktøjskasse til at arbejde med krav i udviklingsprojekter. Herunder, hvordan du skriver gode ”Epics, Features og User Stories”.

Det arbejder du med på kurset:

 • Modeller og værktøjer, der hjælper dig på vej i rollen
 • Planlægning af Program Increments (PI Planning)
 • Scrum-events på teamniveau
 • Product Owner rollen
 • Product Manger rollen
 • Effektivt samarbejde med andre stakeholders i en SAFe®-organisation
 • Din personlige action plan

Kurset er for dig, som er projektleder

Dig, der i dag f.eks. arbejder som produktejer, business analyst, software arkitekt, projektleder, eller teamleder og som vil lære rollen som Product Owner både i et Scrum Team og for et større SAFe-program.

Desuden får du på dette kursus en overordnet forståelse for SAFe rammeværket til skalering af agile arbejdsmåder til hele virksomheden.

Alle er velkomne til at deltage, uanset tidligere erfaring. Vi anbefaler dog, at du har en del års erfaring med projektarbejde, har deltaget på et Leading SAFe®-kursus, eller har arbejdet agilt, f.eks. med Scrum, i nogen tid.

Du skal have gode engelskkundskaber, da alt materiale i SAFe® er på engelsk.

Dit udbytte:

 • Du lærer at agere Product Owner i et Scrum Team
 • Du lærer at agere Product Manager i et SAFe Agile Release Train
 • Du får en agil værktøjskasse til at arbejde med krav og værdiskabelse i udviklingsarbejde
 • Du får forståelse for Scrum
 • Du får forståelse for SAFe

Certificering:

Deltagelse i kurset forbereder dig til at tage SAFe Agilist eksamen og blive en certificeret SAFe® Product Owner/Product Manager” (POPM). Eksamensgebyret er inkluderet i kurset.

 • Efter afslutning af kurset har du 30 dage til at afslutte eksamen
 • SAFe® Scrum Master eksamen er en multiple choice eksamen, som gennemføres online
 • Prøven er udviklet og hostet af Scaled Agile

Ved bestået eksamen modtager du din certificering og et 1 års medlemskab af Scaled Agile.

Din virksomheds udbytte:

 • En Product Owner/Product Manager, der kan være drivende i en SAFe-implementering
 • En medarbejder der kan arbejde agilt på både team- og program-niveau
 • En medarbejder der kan maksimere værdien, I får ud af teams og programmer
 • En medarbejder der har forståelse for en ny tilgang til udviklingsarbejdet

Sådan forløber kurset i SAFe® Product Owner / Product Manager

Kurset kræver begrænset forberedelse. Vi anbefaler at læse en række artikler om Scaled Agile Framework forud for kurset.

Ca. 14 dage før kursusstart vil du modtage en liste over relevante videoer og artikler, så du kan forberede dig optimalt til kurset.

2 undervisningsdage - kl. 09.00-17.00 (overnatning er ikke inkl. i deltagerprisen)

Forplejning - (Der er morgenmad fra kl. 08.15)

Efter afslutning af kurset har du 30 dage til at afslutte eksamen
• SAFe® Scrum Master eksamen er en multiple choice eksamen, som gennemføres online
• Prøven er udviklet og hostet af Scaled Agile

Ved bestået eksamen modtager du din certificering og et 1 års medlemskab af Scaled Agile.

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

8.900 kr.

Ikke IDA-medlem:

10.900 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
16. nov. - 17. nov. 2020
Kl. 09:00 - 17:00

Adresse

Metier Scandinavia A/S

Lyskær 1, 3. sal

2730 Herlev


Arrangementsnummer

335523

Tilmeldingsfrist 10. nov. 2020 - kl. 23:59

Torben Wederkinck

Senior Consultant

Torben er underviser og seniorrådgiver i traditionel og agil projektledelse.
Han er akkrediteret underviser i Scaled Agile Framework (SAFe®).

 

OBS: Ved tilmelding til kurset videreformidles dit navn, e-mail og virksomhed til Metier Scandinavia A/S. En konsulent fra Metier Scandinavia A/S varetager undervisningen på kurset, og kontaktinformationerne anvendes udelukkende i forbindelse med din SAFe certificering. Dine kontaktinformationer vil ikke blive anvendt i markedsføringsøjemed.

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Vil du vide mere?

Billede af Jette Meyer-Kristensen

Jette Meyer-Kristensen

Projektlederudviklingskonsulent