Dansk Sensorik Selskab
Den sensoriske kvalitet er den sansebaserede opfattelse af fødevarer, men også af mange andre ting i vore omgivelser som lyd i højtalere og farver på bygninger. Sensorik er det ultimative værktøj til at beskrive kvalitet samt de processer, der opstår i mødet mellem produkt og menneske. Sensorik omfatter markeds- og produktundersøgelser, forskning, innovation og uddannelse.
Vores formål er:
- at udbrede kendskabet til sensorik i Danmark
- at forbedre viden og kompetencer indenfor sensorisk analyse hos medlemmerne
- at samarbejde med SensNet (et netværk mellem universiteterne inden for sensorikforskning)
- at varetage kontakten til det europæiske selskab European Sensory Society, ESSS
Dansk Sensorik Selskab er det danske nationale medlem af European Sensory Science Society, der er et samarbejdsforum for alle de europæiske lande. For at få adgang til deres hjemmeside skal du være registreret som medlem af Dansk Sensorik Selskab.
Hent forrentningsorden

Bliv frivillig
Har du en god ide til næste arrangement?
Gør din ide til virkelighed - bliv frivillig i IDAs faglige fællesskaber og få indflydelse nu.

Bliv frivillig
Har du en god ide til næste arrangement?
Gør din ide til virkelighed - bliv frivillig i IDAs faglige fællesskaber og få indflydelse nu.
Vil du vide mere?
Helle Borch
Læs mere:
Vær med
Bliv medlem og få alle fordelene
Få 3 måneder gratis medlemskab og få adgang til alle fordelene.