IDAs medarbejdere

IDAs 290 medarbejdere understøtter både vision og initiativer fra IDAs politiske ledelse, og rådgiver medlemmer direkte om karriere, løn- og arbejdsvilkår. IDA har kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Data & Indsats

Teamet rådgiver forretningen omkring digitale kanaler og data og sikrer, at data og indsigter sættes i værk og benyttes af forretningen til at løfte IDAs strategi.

Digital Udvikling & Arkitektur

Afdelingen varetager bl.a. drift af IDAs platforme og infrastruktur, udvikler digitale løsninger og integrationer samt håndterer IT-sikkerhed og privacy.

Engineer the Future

Vi samarbejder med uddannelsessteder, interesseorganisationer og virksomheder om at øge børn og unges begejstring for teknologi og naturvidenskab.

HR

HR arbejder bl.a. med personale-administration, rekruttering, ansættelse og onboarding samt trivsel og arbejdsmiljøorganisationen i IDA.

IDA Conference

IDA Conference afholder møder, konferencer og events. Medarbejderne er fordelt på køkken, restaurant, booking, salg, reception samt teknik.

IDA Forsikring

Afdelingen rådgiver om medlemskab af IDA og forsikringer til medlemmerne. Den står for kontingenter, opkrævninger samt tilbud og oprettelse af forsikringer.

IDAs direktørgruppe

IDAs direktørgruppe er hovedforbindelsen mellem IDAs politiske ledelse med formanden i spidsen og IDAs ansatte.

Jura & Arbejdsvilkår

Vi rådgiver alle IDAs offentlige- og privatansatte medlemmer. Afdelingen forhandler IDAs overenskomster på det offentlige og private arbejdsmarked.

Ledelsessekretariatet

Afdelingen betjener formand og den politiske organisation, samt direktørgruppen, strategi, målstyring, risikovurdering og GDPR.

Ledelse & Kurser

Afdelingen driver IDAs efteruddannelses-tilbud, IDA Learning, med kurser inden for ledelse, projektledelse samt personlig og faglig kompetenceudvikling.

Marketing & Kommunikation

Afdelingen arbejder med at brande og markedsføre IDA, herunder redaktionelt indhold, kampagneplanlægning, grafisk design og digitalt materiale.

Politik, Analyse og Presse

Politik, Analyse og Presse udfører politisk interessevaretagelse, sekretærbetjening af IDAs politiske udvalg, pressekontakt og analyser.

Personlig Udvikling og Karriere

Afdelingen arbejder med karriere-rådgivning. Vi understøtter start-ups og selvstændige, og tilbyder mentor-, coaching- og outplacementforløb.

Teknologi, Netværk og Kompetencer

Vi sørger for teknologisk vidensformidling blandt medlemmer ved at afholde kurser, webinarer mv. i samspil med fagteknikere og regionale enheder.

Unge og Telemarketing

Teamet står for hvervning og fastholdelse af nye studiemedlemmer på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser.

Vækst og Innovation

Afdelingen sikrer medlemsvækst og fastholdelse via bl.a. ydelsesudvikling, salg og messedeltagelse mhp. hvervning og udvikling af handlingsplaner.

Økonomi

Afdelingen beskæftiger sig med opgaver indenfor bogholderi, økonomistyring og regnskaber. Herunder ledelses-rapportering, lønadministration mm.