Kurser for tillidsvalgte m. fl.

Som tillidsvalgt står du indimellem i krydsilden mellem kolleger og ledelse. Det kan være som bisidder ved en opsigelse, en masseafskedigelse eller hårde forhandlinger om vilkår for dine kolleger. Det kan du klæde dig på til med IDAs kurser.

Kvinde står ved en tavle og underviser

IDAs Uddannelsesprogram for tillidsvalgte, giver dig værktøjer til at kunne tage hverdagens udfordringer på arbejdspladsen op, så du som tillidsvalgt kan være en af dem, der går forrest for at skabe forandringer.

Du bliver godt rustet til at være den person, dine kolleger kan komme til. Samtidig får du et personligt netværk af andre tillidsvalgte, som du kan sparre med.

Sådan bruger du IDAs Uddannelsesprogram for tillidsvalgte

Uddannelsesprogrammet består af en række kurser som du frit kan vælge imellem. Før du vælger, er det godt at kende programmets opbygning, så du får det største udbytte.

Kurset er opdelt i tre kategorier

  • Forhandling
  • Jura, økonomi og strategi
  • Kommunikation, psykologi og trivsel

Vi anbefaler, at du starter med grundkurserne for hhv. . offentligt eller privatansatte tillidsvalgte. Det er dog ikke et krav. Du kan godt deltage på tilvalgskurserne uden at have været på grundkursus. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket kursus du skal vælge.

Kurserne er for dig, der er medlem af IDA og "tillidsvalgt" (fællesbetegnelse, der dækker over valgte til virksomhedsgrupper og akademikerklubber, tillidsrepræsentanter, bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, kontaktpersoner, arbejdsmiljørepræsentanter) samt medlemmer med særlig interesse for tillidshvervet.

Kontakt os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på kurserne.

Alle kurserne er gratis- du kan tilmelde dig lige så mange kurser, du har tid og lyst til. Hvis du bliver forhindret, skal du huske at melde afbud før kurset, ellers opkræver vi et no-show gebyr på 200-500 kr. afhængig af kurset.

Tilmeldingsfristen er ca tre uger inden kursusstart. Nogle kurser bliver hurtigt booket, så det er godt at tilmelde sig i god tid.

IDA betaler forplejning og overnatning på kursusstederne- og udgifter til den billigste transportform.

Find info her