Tillidsvalgte

Som tillidsvalgt kender du medlemmernes behov og udfordringer, og ved, hvor vanskeligt det kan være at balancere mellem de fælles og den enkeltes interesser. IDA tilbyder derfor de værktøjer og uddannelse, du har brug for.

Registrer dig som tillidsvalgt

Husk at meddele IDA, hvis du er blevet tillidsvalgt. Du skal give os besked, både hvis du er nyvalgt, men også hvis du er blevet genvalgt.

Sådan starter I en virksomhedsgruppe eller AC-klub

Er I fem ingeniører eller akademikere på din arbejdsplads, er det en god idé at slå pjalterne sammen og organisere jer. Vi har lavet en guide til at komme godt i gang med virksomhedsgrupper og akademikerklubber.

Arbejdsmiljørepræsentant

Hvis du er medlem af IDA og arbejdsmiljørepræsentant, kan du få hjælp af IDA.

Find din kontaktperson i IDA

Som tillidsvalgt har du tilknyttet en fast kontaktperson i IDA, der står til rådighed med gode råd og vejledning i det daglige arbejde.

Mød en IDA-tillidsvalgt

Emil Møller Rasmussen er IDA-medlem og tillidsrepræsentant i Geodatastyrelsen. Hør ham fortælle om hvorfor han blev TR - og hvad det indebærer.

Læs om TR-rettigheder

Når du stopper som tillidsvalgt

Når du ikke længere er tillidsvalgt på din arbejdsplads, skal du blot ringe til din kontaktperson i IDA. Find navn og nummer på kontaktpersonen på din profil på Mit IDA