Værktøjer, statistik og beregnere

Her på siden finder du værktøjer, der kan hjælpe dig med at beregne løn, feriedage samt opsigelsesvarsel. Du finder også mailskabeloner og en oversigt over organiserede akademiker- og virksomhedsgrupper.

Lønberegner

Er du i tvivl om du får det rigtige i løn, så tage et kig på vores lønberegner. Ud fra dine input og den nyeste lønstatistik giver den et bud på en bruttoløn, der matcher din profil.

Ferieberegner

Er du i tvivl om, hvor mange feriedage og hvor meget feriegodtgørelse, som du har optjent hos din tidligere arbejdsgiver? Det kan vores ferieberegner hjælpe dig med.

Fratrædelsesberegner

Fratrædelsesberegneren giver dig et vejledende bud på dit opsigelsesvarsel efter funktionærlovens bestemmelser.

Medlemsliste

Se hvilke IDA-medlemmer, der er registreret på din arbejdsplads. Informationen kan kun tilgås, hvis du har et tillidserhverv.

Barselsberegner

Brug vores barselsberegner til at få et overblik over de forskellige perioder i din barsel ud fra en række krav i barselslovgivningen.

Lønstatistik

Se vores seneste lønstatistik og den generelle lønudvikling inden for de seneste 10 år for offentligt og privat ansatte.

Standardmails

Vi har samlet et katalog med standardmails, for at gøre livet lettere for dig som tillidsvalgt, når du skal kommunikere til dine kollegaer.

Firmastatistik

Vores firmastatistik viser (med og uden ledere) et lønindex for virksomheder med mere end 5 ansatte medlemmer.

Danmarkskort over organiserede IDA-medlemmer

Med vores Danmarkskort kan du finde oplysninger om og komme i kontakt med folk, der er organiserede i virksomheder rundt i landet. (NB: Kun for tillidsvalgte)

IDAs jobguide

Vi har samlet oplysninger om ansættelsesvilkår fra en lang række private og offentlige virksomheder, så du kan danne dig et billede af, hvad der er almindelige vilkår.