Værktøjer, statistik og beregnere

Her på siden finder du værktøjer, der kan hjælpe dig med at beregne løn, feriedage samt opsigelsesvarsel. Du finder også mailskabeloner og en oversigt over organiserede akademiker- og virksomhedsgrupper.

Lønberegner

Information

Er du i tvivl om du får det rigtige i løn, så tage et kig på vores lønberegner. Ud fra dine input og den nyeste lønstatistik giver den et bud på en bruttoløn, der matcher din profil.

Fratrædelsesberegner

Information

Fratrædelsesberegneren giver dig et vejledende bud på dit opsigelsesvarsel efter funktionærlovens bestemmelser.

Medlemsliste

Information

Se hvilke IDA-medlemmer, der er registreret på din arbejdsplads. Informationen kan kun tilgås, hvis du har et tillidserhverv.

Barselsberegner

Information

Brug vores barselsberegner til at få et overblik over de forskellige perioder i din barsel ud fra en række krav i barselslovgivningen.

Lønstatistik

Information

Se vores seneste lønstatistik og den generelle lønudvikling inden for de seneste 10 år for offentligt og privat ansatte.

Standardmails

Information

Vi har samlet et katalog med standardmails, for at gøre livet lettere for dig som tillidsvalgt, når du skal kommunikere til dine kollegaer.

Firmastatistik

Information

Vores firmastatistik viser (med og uden ledere) et lønindex for virksomheder med mere end 5 ansatte medlemmer.

Danmarkskort over organiserede IDA-medlemmer

Information

Med vores Danmarkskort kan du finde oplysninger om og komme i kontakt med folk, der er organiserede i virksomheder rundt i landet. (NB: Kun for tillidsvalgte)

IDAs jobguide

Information

Vi har samlet oplysninger om ansættelsesvilkår fra en lang række private og offentlige virksomheder, så du kan danne dig et billede af, hvad der er almindelige vilkår.