Spot dine strategiske udfordringer og lær at håndtere dem

IDA hjælper dig som tillidsrepræsentant eller medlem i en akademikerklub med sparring til, hvordan du kan præge din arbejdsplads.

Det offentlige arbejdsmarked er under markant forandring. Sparekrav, digitalisering, udflytninger, grøn omstilling og mere kvalitet for pengene er eksempler på nogle af de tendenser, som de lokale arbejdspladser skal tilpasse sig.

Som tillidsrepræsentant eller medlem i en akademiker klub har du mulighed for at være med til at præge den retning, som jeres arbejdsplads udvikler sig imod.

Men hvordan spotter man udfordringer og potentialer for ens fremtidige arbejdsplads? Og hvordan kan man i praksis opnå indflydelse på arbejdspladsens strategiske retning?

Måske har I på brug for redskaber til at udpege de mål, strategier eller organisationsændringer, som I ønsker at præge?

Det kan også være, at I har brug for inspiration til, hvordan I bliver en sparringspartner for ledelsen, når en strategisk udfordring på jeres fagområde skal løses?

IDA tilbyder et sparringsmøde, hvor I sammen med en strategi konsulent kan få lagt en plan for, hvordan I kan søge indflydelse på den retning arbejdspladsen og jeres job bevæger sig, så I kan forberede jer på hvad der venter i fremtiden.

Book et møde ved at sende en mail til ssc@ida.dk og oplys gerne, hvor mange I ønsker at deltage.

Tilbuddet er nyt og vi udbyder i første omgang 5 møder efter først-til-mølle princippet.

Vi glæder os til at høre fra jer og drøfte de udfordringer og muligheder I står over for på jeres lokale arbejdsplads.

Kort om forløbet
1. Du booker en tid og får en aftale i kalenderen.

2. Du modtager en mail med kortfattet materiale du med fordel kan forberede forud for mødet.

3. Møde med strategi konsulent af ca. 1 times varighed. Mødet afholdes hos IDA eller evt. på din arbejdsplads.

4. Efter ca. tre måneder samler I op på erfaringerne og resultaterne af indsatsen på et telefonmøde af ca. ½ times varighed.