Brug LinkedIn i jobsøgningen

LinkedIn er blevet et næsten uundværligt værktøj til at søge job, og det er et af de første steder en kommende arbejdsgiver kigger. Her kan du se, hvordan du laver en LinkedIn-profil og bruger den aktivt i din jobsøgning.

Langt over 1 million danskere har en profil på LinkedIn. Blandt dem er der en stor overvægt af personer med en lang eller mellemlang videregående uddannelse. 

LinkedIn giver dig mulighed for, at udvikle og pleje dit netværk. Et godt, professionelt netværk gavner din karriere og giver dig adgang til relationer, viden og information.

LinkedIn visualiserer dette netværk, og giver dig et nemt overblik over, hvem du kender. Men du får også overblik over, hvem dine kontakter kender. Måske er du kun et enkelt led fra at få kontakt til en relevant rekrutteringskonsulent?

Endelig giver LinkedIn dig mulighed for at vise, hvad du kan. Din LinkedIn-profil er en væsentlig del af dit virtuelle visitkort: Din profil bliver et viralt CV, der arbejder for dig, tilmed når du ikke selv er online.

  1. Råd fra eksperten

    Skriv det på LinkedIn, hvis du er blevet fyret

Læs mere

Råd fra eksperten

Jobsøgning

Få eksperternes råd til, hvordan du skal gribe din jobsøgning an. Find blandt andet ud af, om det er en god idé at være ærlig omkring, at du er blevet fyret.

Få eksperternes råd