Jobsøgning

Skal du skifte job? Bliv guidet gennem hele jobsøgningsprocessen - lige fra at skrive en skarp ansøgning og et målrettet CV til hvordan du håndterer jobsamtaler, test og jobsøgning på LinkedIn.

 

Få hjælp nu:Link kopieret

Er det på tide at skifte job?

Information

Hvilke grunde er gode grunde til at skifte job - og hvilke ting behøver du ikke skifte job for at opnå? Få hjælp til beslutningen.

Læg en jobsøgningsstrategi

Information

Få hjælp til at vægte dine prioriteter og gennemskue, om jobbet virkelig er så godt, som det lyder.

Lav en god jobansøgning

Guide

Få hjælp til at lave den skarpe og målrettede jobansøgning.

Lav et slagkraftigt CV

Information

Dit CV er det første, arbejdsgiveren ser på, når du søger job. Få hjælp til at lave et kort, overskueligt og målrettet CV.

Find dine kompetencer

Information

Dine faglige, personlige og sociale kompetencer er i spil, når du søger job eller forhandler løn. Få hjælp til at sætte ord på dine kompetencer.

Bliv klar til jobsamtalen

Information

Få hjælp til de svære spørgsmål til jobsamtalen, så du kan overbevise arbejdsgiverne om, at du er den rette kandidat til jobbet.

Test og case: Bliv klar til 2. samtale

Information

Til anden jobsamtale kan du blive bedt om at forberede en case og at tage en færdighedstest og personlighedstest. Få hjælp til forberedelsen her.

Sådan søger du uopfordret

Information

Hvert andet job bliver besat uden et jobopslag, så der er god grund til at søge uopfordret. Få hjælp til den uopfordrede ansøgning her.

Kom videre efter et afslag

Information

Afslag er en naturlig del af jobsøgningen - brug afslag til at skrive en bedre ansøgning eller forbedre din indsats til næste jobsamtale.

Brug LinkedIn i din ansøgning

Information

LinkedIn er blevet uundværlig del af jobsøgning. Få hjælp til at lave en god LinkedIn-profil.

Arbejd effektivt med Pomodoro-metoden

Pomodoro-metoden hjælper dig med at løse dine opgaver hurtigt og effektivt ved at inddele arbejdet i små, afgrænsede perioder, hvor du kun koncentrerer dig om én ting.

Headhunterne sværmer om IDAs medlemmer

I 2022 er syv ud af ti privatansatte IDA-medlemmer blevet kontaktet af en headhunter eller anden virksomhed for at få dem til at skifte job.

Kontakt IDA

Har du brug for hjælp til din jobsøgning?