Sluk Emhætten, del 1

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden

Beskrivelse

Få et indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger. Du får indblik i, hvilke neurale processer, der styrer dig i din hverdag. For det er veldokumenteret, at mentaltræning og meditation hjælper på stress, men begge dele kan faktisk også hjælpe dig til at tage bedre beslutninger. Med målrettet mentaltræning kan du blive bevidst om, hvornår kroppen er i alarmberedskab, og træne den til at anvende de områder af hjernen, der er mest hensigtsmæssige i situationen – i stedet for at lade følelser og faresignaler tage beslutningerne for dig.

Du får også brugbare redskaber til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden: rydde mentalt op, reducere stresspåvirkning og gøre det lettere at leve i en verden, der kræver mere og mere af den enkelte.

Oplægsholder

Erhvervssociolog og mentaltræningsekspert Rikke Østergård og lektor i neuropsykologi og hjerneforsker ved Syddansk Universitet Ulrich Kirk har sammen skrevet bogen 'Sluk Emhætten', og Rikke vil denne aften tage udgangs punkt i emnet fra denne bog. 

IDAs Video og webinarer

IDA laver hvert år et væld af webinarer, som spænder fra dybt fagtekniske emner inden for naturvidenskab, it og engineering til konkrete råd, om hvordan du håndterer dit arbejdsliv.

De foregår live, men efterfølgende kan du se dem i optaget version på IDAs hjemmeside.

Vær opmærksom på, det ikke er tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.