Som ansat i dag er du nødt til at forholde dig til globaliseringen og de kompetencer, der kræves for at kunne begå sig på et globalt arbejdsmarked. IDA har samlet en række tilbud til dig, så du kan blive klogere på mulighederne og udfordringerne.

Mere end to tredjedele af IDAs privatansatte medlemmer arbejder i en international virksomhed, og langt flere interagerer med udenlandske kolleger og samarbejdspartnere.

De fleste har i deres arbejde kontakt med verden udenfor; de konkurrerer på et globalt arbejdsmarked og ser deres interkulturelle færdigheder som et aktiv på lige linje med kompetencer indenfor f.eks. digitalisering.

Globaliseringen og de kompetencer, der kræves for at kunne begå sig på et globalt arbejdsmarked er noget, vi alle må forholde os til.

Hvad enten du forhandler, samarbejder eller snakker på tværs af grænser i dit daglige arbejde, eller du blot nogle gange har møder med dine udenlandske kolleger – så er der mange ting at være opmærksom på. På denne side har vi samlet relevant viden på området, gode råd og cases samt vores podcast om præcist det at arbejde på et globalt arbejdsmarked.

Vil du vide mere?

Billede af Stine Lund

Stine Lund

Konsulent