Som ansat i dag er du nødt til at forholde dig til globaliseringen og de kompetencer, der kræves for at kunne begå sig på et globalt arbejdsmarked. IDA har samlet en række tilbud til dig, så du kan blive klogere på mulighederne og udfordringerne.

Video

Sådan får du succes med dit virtuelle møde

Marisa Matarese, konsulent med speciale i kulturel intelligens og forandringsleder, giver nogle konkrete ideer til, hvorledes man får engageret deltagerne og skabt interaktion i det virtuelle møde fra starten.

Se video

Webinar

Globale online møder; skab dynamik, aktivitet og informationsflow

Vores nye virkelighed kræver nye tricks og metoder. Få skarpe og nemt-anvendelige teknikker til at styrke online møder med dine internationale kollegaer eller kunder, der har en anden kulturel baggrund end dig.

Se webinar

Kursus

Distanceledelse

Leder du medarbejdere, som du ikke er fysisk placeret sammen med? Distanceledelse gør din ledelsesopgave ekstra kompleks. På kurset lærer du at lede på tværs af tid, sted og kultur.

Læs mere om kurset

Få hjælp

Skræddersyet konsulent bistand

Vidste du, at IDA kan hjælpe dig, hvis du arbejder i en global virksomhed? Få et skræddersyet konsulent forløb, der hjælper dig med de udfordringer, du møder i dit arbejdsliv.

Få mere info

Podcast

5 podcasts om globalt arbejdsliv

IDA har produceret fem episoder om at arbejde i en international virksomhed eller i udlandet.

Hør dem her

Video

Overblik

Alle artikler om Globalt arbejdsliv

Her kan du få overblik over alle IDAs ydelser og artikler, kurser m.m om globalt arbejdsliv.

Se alle artikler

Globalt arbejdsliv

Mere end to tredjedele af IDAs privatansatte medlemmer arbejder i en international virksomhed, og langt flere interagerer med udenlandske kolleger og samarbejdspartnere. Vidste du at:

  • 69 % af IDAs privatansatte arbejder i en virksomhed, som er en del af en international koncern.
  • 66 % af IDAs privatansatte arbejder på et andet koncernsprog end dansk.
  • 61% samarbejder dagligt eller ugentligt med udenlandske kolleger udenfor deres geografiske enhed.

De fleste har i deres arbejde kontakt med verden udenfor; de konkurrerer på et globalt arbejdsmarked og ser deres interkulturelle færdigheder som et aktiv på lige linje med kompetencer indenfor f.eks. digitalisering.

Globaliseringen og de kompetencer, der kræves for at kunne begå sig på et globalt arbejdsmarked er noget, vi alle må forholde os til.

Hvad enten du forhandler, samarbejder eller snakker på tværs af grænser i dit daglige arbejde, eller du blot nogle gange har møder med dine udenlandske kolleger – så er der mange ting at være opmærksom på.

På denne side har vi samlet relevant viden på området, gode råd, kurser samt vores podcast om præcist det at arbejde på et globalt arbejdsmarked.

Vil du vide mere?

Billede af Stine Lund

Stine Lund

Konsulent