Netværksgrupper - En genvej til faglig udvikling

Få sparring og inspiration i IDAs professionelle netværksgrupper på op til 15 medlemmer, der ledes af erfarne netværksfacilitatorer. Trods coronakrisen kan du fortsat tilmelde dig en netværksgruppe med start dato, der ligger senere på året.

Webinar: Globale online møder

Vores nye virkelighed kræver nye tricks og metoder. Gå ikke glip af webinaret, hvor du får skarpe teknikker til at styrke online møder med dine internationale kollegaer eller kunder, der har en anden kulturel baggrund end dig.

Din overhalingsbane til faglig udvikling

IDAs netværksgrupper er et tilbud til dig, der ønsker at investere løbende i din faglige udvikling, sammen med andre ledere eller eksperter på dit felt. I mødes året igennem og udveksler oplevelser og ekspertise, der sikrer faglig og personlig udvikling på tværs af gruppen.

Det kan IDAs Netværksgrupper give dig:

 • Fortrolig sparring på dine aktuelle udfordringer
 • Frihed til at fastsætte temaerne i gruppen fra gang til gang
 • Et fællesskab med andre, der deler din høje faglighed
 • Input til problemløsning fra dine netværkskolleger
 • Ekspertoplæg ud fra jeres ønsker og behov
 • Feedback fra specialister, der kender din arbejdssituation

De hårde facts:

 • Gruppens max 15 medlemmer matches af facilitator
 • I har fagligheden til fælles fra start
 • 5 møder om året sikrer udvikling over tid
 • Facilitator sikrer planlægning og gennemførsel
 • Pris 9.975 kr. pr. år for IDA-medlemmer
 • Pris 11.975 kr. pr. år for ikke IDA-medlemmer

Temaer, cases og oplæg til møderne, fastlægges ud fra jeres aktuelle udfordringer på jobbet, ligesom der kan være mulighed for at indhente eksterne eksperter til spændende oplæg.

Cirka en gang om året er du med til at planlægge det næste møde sammen med andre deltagere og IDAs facilitator.

Styrken ved sparring i netværksgrupper

Selv de mest fagkyndige har gavn af fortrolig sparring. Uanset om du er topleder eller højt specialiseret fyrtårn i din virksomhed, har du brug for at hvæsse de mentale kløer i samspil med ligesindede, der deler din høje faglighed. 

Styrken ved at deltage i en netværksgruppe er, at I følger hinanden i forhold til arbejdsopgaver, nye projekter og organisationsforandringer. På den måde bliver dine netværkskollegaer dine velorienterede sparringspartnere, der hver gang kan samle op, hvor I slap og gå et spadestik dybere.

Det betyder, at du oftest går fra et møde med en aha-oplevelse eller en ny idé, du vil hjem og afprøve, ligesom du sikkert selv har været inspirationskilde for andre medlemmer.

Savner du et netværk for dig?

Har du en idé til et nyt netværk, så skriv til os, hvad du går og mangler. Vi opretter løbende nye netværk, når der er efterspørgsel, så sørg for at blive hørt.

Højt fagligt niveau hos alle medlemmer

Alle grupper matches efter uddannelse, job og erfaring af facilitator. 
Med de fælles forudsætninger på plads fra starten, deler I en begrebsverden og skal ikke spilde tid med at forklare jeres faglighed. Derfor kommer I hurtigt ind til kernen af jeres udfordringer og kan sparre på højt niveau.

Langt de fleste af vores medlemmer arbejder indenfor IT, teknologi og naturvidenskab, og vi ved at mange leder efter et fagligt netværk.

Med 125.000 specialiserede medlemmer er din mulighed for at møde ligesindede med samme høje faglige niveau som dig selv størst hos IDA.

Du behøver dog ikke være medlem af IDA for at drage nytte af vores netværksgrupper. Alt der kræves er, at du matcher vores medlemmers faglighed, uanset om du arbejder med ledelse eller er højt specialiseret på dit felt.

Fortsat i tvivl?

At være medlem af en netværksgruppe kræver en dedikeret indsats. Hvis du har spørgsmål til, hvad det vil kræve af dig at være med i en professionelt faciliteret netværksgruppe hos IDA, eller hvis du er i tvivl om, hvilket netværk der er det rette for dig, står vi klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte Marianne Ehlers, der er ansvarlig for IDAs netværksgrupper, uanset om du har spørgsmål eller et forslag til en netværksgruppe, du gerne ser oprettet.

Kontakt IDAs ansvarlige for netværksgrupperne Marianne Ehlers med dine spørgsmål eller et forslag til IDAs næste netværk her.