Netværksgrupper - din genvej til faglig udvikling

Leder du efter et professionelt netværk? Få sparring, nye indsigter og bliv udfordret i IDAs fortrolige netværksgrupper.

IT

Netværksgrupper

Se alle IDAs faciliterede netværksgrupper for IT-professionelle.

Ledelse

Netværksgrupper

Se alle IDAs faciliterede netværksgrupper for ledere.

Miljø og Arbejdsmiljø

Netværksgrupper

Sidder du med det primære ansvar for miljø eller arbejdsmiljø på din arbejdsplads? Se netværksgruppen for Miljø og Arbejdsmiljø

Karriere og personlig udvikling

Netværksgrupper

Vi søger lige nu personer, som ønsker at blive en del af en professionel netværksgruppe inden for karriere og selvudvikling

Har du en idé til en ny netværksgruppe?

Netværksgruppe

Har du en idé til en ny netværksgruppe, så fortæl os, hvad du har behov for i dit arbejdsliv. Vi opretter løbende nye netværk, når der er efterspørgsel.

Andreas genopfandt sit job efter et møde i netværksgruppen

Efter første møde i sin netværksgruppe, havde Andreas en idé til en model, han nu bruger det meste af sin tid på. Sparringen med andre fagfæller er guld værd, selvom de kommer fra helt andre virksomheder, fortæller han.

Styrken ved sparring i netværksgrupper

Selv de mest fagkyndige har gavn af fortrolig sparring. Uanset om du er topleder eller højt specialiseret fyrtårn i din virksomhed, har du brug for at hvæsse de mentale kløer i samspil med ligesindede, der deler din høje faglighed. Styrken ved at deltage i en netværksgruppe er, at I følger hinanden i forhold til arbejdsopgaver, nye projekter og organisationsforandringer. På den måde bliver dine netværkskollegaer dine velorienterede sparringspartnere, der hver gang kan samle op, hvor I slap og gå et spadestik dybere.

Det betyder, at du oftest går fra et møde med en aha-oplevelse eller en ny idé, du vil hjem og afprøve, ligesom du sikkert selv har været inspirationskilde for andre medlemmer.

Det får du

 • Fortrolig sparring på dine aktuelle udfordringer
  I IDAs netværksgrupper får du sparring og input til løsninger på netop de aktuelle udfordringer, du sidder med i dit daglige arbejde. Du kan få testet dine idéer og tanker af i et fortroligt forum, og lade dig inspirere af andres problemløsning.
 • Fællesskab med andre på samme faglige niveau
  Netværksgrupperne er professionelt sammensat, så alle netværksmedlemmer i gruppen matcher dit felt samt dit høje faglige niveau. Du vil derfor opnå et fortroligt fællesskab med andre som har samme rolle og position som dig selv.
 • Frihed til at fastsætte temaerne i gruppen fra gang til gang
  Temaer, cases og oplæg til møderne fastlægges ud fra din og dine netværkskollegaer aktuelle udfordringer på jobbet.
 • Fordele for din virksomhed
  At være en del af et netværk skaber ikke kun personlig og faglig udvikling for dig. Det er også en god forretning for din virksomhed. Du vil i et netværk få adgang til den sidste nye viden på dit felt, hvilket sparer din virksomhed for dyre konsulenttimer og research. Du vil få indsigt i andre virksomheders erfaringer, perspektiver og løsninger. Indsigter som du kan tage med tilbage og implementere i din organisation.
 • Ekspertoplæg ud fra jeres ønsker og behov
  Netværksgruppen kan vælge at invitere eksterne eksperter ind på møderne, som kan bidrage med ny viden og spændende perspektiver. Oplev nogle af de eksterne eksperter i IDA Netværksgruppers webinarer.

Højt fagligt niveau hos alle medlemmer

Alle grupper matches efter uddannelse, job og erfaring af IDAs netværksfacilitator. Med de fælles forudsætninger på plads fra starten, deler I en begrebsverden og skal ikke spilde tid med at forklare jeres faglighed. Derfor kommer I hurtigt ind til kernen af jeres udfordringer og kan sparre på højt niveau.

Langt de fleste af vores medlemmer arbejder indenfor IT, teknologi og naturvidenskab, og vi ved at mange leder efter et fagligt netværk. Med 130.000 specialiserede medlemmer er din mulighed for at møde ligesindede med samme høje faglige niveau som dig selv størst derfor hos IDA.

Du behøver dog ikke være medlem af IDA for at drage nytte af vores netværksgrupper. Alt der kræves er, at du matcher vores medlemmers faglighed, uanset om du arbejder med ledelse eller er højt specialiseret på dit felt.

IDA Netværksgruppers webinarer

Få den sidste nye viden indenfor ledelse, IT og personlig udvikling, og få et indblik i, hvad IDA Netværksgrupper kan tilbyde dig.

Fortsat i tvivl?

At være medlem af en netværksgruppe kræver en dedikeret indsats. Hvis du har spørgsmål til, hvad det vil kræve af dig at være med i en professionelt faciliteret netværksgruppe hos IDA, eller hvis du er i tvivl om, hvilket netværk der er det rette for dig, står vi klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte Marianne Ehlers, der er ansvarlig for IDAs netværksgrupper, uanset om du har spørgsmål eller et forslag til en netværksgruppe, du gerne ser oprettet.

Kontakt IDAs ansvarlige for netværksgrupperne Marianne Ehlers med dine spørgsmål eller et forslag til IDAs næste netværk her.