Netværksgrupper - Din genvej til faglig udvikling

Få sparring, nye indsigter og bliv udfordret i IDAs faciliterede netværksgrupper.

Leder du efter et professionelt netværk?

I IDA Netværksgrupper har medlemmerne fagligheden til fælles. Med 130.000 medlemmer, der arbejder indenfor naturvidenskab, it og teknologi, sætter vi rammen for netværksgrupper med høj fælles faglighed.

Netværksgrupperne er fortrolige og består af max. 15 andre, som matcher dig ud fra din uddannelse, faglige profil og virksomhed. I har fagligheden til fælles fra start, og kan straks hente inspiration, dele viden og indsigter med hinanden. Alle netværksmøder planlægges og ledes af IDAs professionelle netværksfacilitator.

Styrken ved sparring i netværksgrupper

Selv de mest fagkyndige har gavn af fortrolig sparring. Uanset om du er topleder eller højt specialiseret fyrtårn i din virksomhed, har du brug for at hvæsse de mentale kløer i samspil med ligesindede, der deler din høje faglighed. 

Styrken ved at deltage i en netværksgruppe er, at I følger hinanden i forhold til arbejdsopgaver, nye projekter og organisationsforandringer. På den måde bliver dine netværkskollegaer dine velorienterede sparringspartnere, der hver gang kan samle op, hvor I slap og gå et spadestik dybere.

Det betyder, at du oftest går fra et møde med en aha-oplevelse eller en ny idé, du vil hjem og afprøve, ligesom du sikkert selv har været inspirationskilde for andre medlemmer.

Det får du

 • Fortrolig sparring på dine aktuelle udfordringer
  I IDAs netværksgrupper får du sparring og input til løsninger på netop de aktuelle udfordringer, du sidder med i dit daglige arbejde. Du kan få testet dine idéer og tanker af i et fortroligt forum, og lade dig inspirere af andres problemløsning.
 • Fællesskab med andre på samme faglige niveau
  Netværksgrupperne er professionelt sammensat, så alle netværksmedlemmer i gruppen matcher dit felt samt dit høje faglige niveau. Du vil derfor opnå et fortroligt fællesskab med andre som har samme rolle og position som dig selv.
 • Frihed til at fastsætte temaerne i gruppen fra gang til gang
  Temaer, cases og oplæg til møderne fastlægges ud fra din og dine netværkskollegaer aktuelle udfordringer på jobbet.
 • Fordele for din virksomhed
  At være en del af et netværk skaber ikke kun personlig og faglig udvikling for dig. Det er også en god forretning for din virksomhed. Du vil i et netværk få adgang til den sidste nye viden på dit felt, hvilket sparer din virksomhed for dyre konsulenttimer og research. Du vil få indsigt i andre virksomheders erfaringer, perspektiver og løsninger. Indsigter som du kan tage med tilbage og implementere i din organisation.
 • Erfaren netværksfacilitator leder møderne
  IDAs erfarne netværksfacilitatorer planlægger og faciliterer møderne.
 • Ekspertoplæg ud fra jeres ønsker og behov
  Netværksgruppen kan vælge at invitere eksterne eksperter ind på møderne, som kan bidrage med ny viden og spændende perspektiver.

Højt fagligt niveau hos alle medlemmer

Alle grupper matches efter uddannelse, job og erfaring af IDAs netværksfacilitator. Med de fælles forudsætninger på plads fra starten, deler I en begrebsverden og skal ikke spilde tid med at forklare jeres faglighed. Derfor kommer I hurtigt ind til kernen af jeres udfordringer og kan sparre på højt niveau.

Langt de fleste af vores medlemmer arbejder indenfor IT, teknologi og naturvidenskab, og vi ved at mange leder efter et fagligt netværk. Med 130.000 specialiserede medlemmer er din mulighed for at møde ligesindede med samme høje faglige niveau som dig selv størst derfor hos IDA.

Du behøver dog ikke være medlem af IDA for at drage nytte af vores netværksgrupper. Alt der kræves er, at du matcher vores medlemmers faglighed, uanset om du arbejder med ledelse eller er højt specialiseret på dit felt.

Webinarer: Mød de eksterne eksperter

Netværksgruppen kan vælge at invitere eksterne eksperter ind på møderne, som kan bidrage med ny viden og spændende perspektiver. Mød nogle af eksperterne her.

Fortsat i tvivl?

At være medlem af en netværksgruppe kræver en dedikeret indsats. Hvis du har spørgsmål til, hvad det vil kræve af dig at være med i en professionelt faciliteret netværksgruppe hos IDA, eller hvis du er i tvivl om, hvilket netværk der er det rette for dig, står vi klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kontakte Marianne Ehlers, der er ansvarlig for IDAs netværksgrupper, uanset om du har spørgsmål eller et forslag til en netværksgruppe, du gerne ser oprettet.

Kontakt IDAs ansvarlige for netværksgrupperne Marianne Ehlers med dine spørgsmål eller et forslag til IDAs næste netværk her.

Er det et andet netværk, du mangler?

Har du en idé til et nyt netværk, så skriv til os, hvad du går og mangler. Vi opretter løbende nye netværk, når der er efterspørgsel.