Netværksgruppe - Nyere ledere

Er du klar til at lede? Få sparring med andre nye ledere, som befinder sig i samme virkelighed som dig selv og kom bedst fra start med din ledelse. Vi opretter løbende netværksgrupper for nyere ledere i Aarhus og København.

Når du træder ind i rollen som leder, kan der opstå hidtil uforudsigelige spørgsmål og problemstillinger. Du har pludselig ansvaret for et team, som kommer til dig med deres spørgsmål, tvivl og udfordringer, og de forventer, at du kan hjælpe dem. Det kan derfor være nervepirrende og udfordrende at blive ny leder, og det kan tage tid og energi at lære din egen ledelsesstil at kende. Du kan måske føle dig alene i rollen som leder, især hvis du er blevet leder for et team du før var en del af.

Måske kan du mærke, at dynamikken har ændret sig blandt kollegaerne, og det er måske svært for dig at blive komfortabel med dit nye ledelsesansvar.

Få sparring i fortroligt forum 

IDA netværksgruppe for nye ledere er et professionelt og fortroligt netværk, hvor du møder andre nye ledere, der står i samme situation som dig. I kan dele erfaringer og tale om de problemstillinger, I alle står overfor som nye ledere. Med tiden vil din netværksgruppe lære dig og dine udfordringer at kende, og du vil få støtte og sparring fra ligesindede der ikke har en personlig aktie i problemstillingerne.

Netværksgruppen fungerer som et trygt rum, hvor I kan udfordre og inspirere hinanden og sammen udvikle jer til at udleve jeres fulde potentiale som ledere.

I kan for eksempel vælge at tale om følgende i gruppen:

 • Sammenspillet mellem faglig erfaring og ledelsesansvar
 • Udfordringer med kollegiale relationer når du går fra at være kollega til at være leder
 • Balancen mellem krav og rummelighed
 • Hvordan du jonglerer din chefs forventninger til dig og dine forventninger til dit team
 • Hvordan man flytter sit fokus fra det faglige fællesskab til et ledelsesfællesskab

IDAs professionelle facilitator sikrer, at netværksmøderne behandler de temaer og udfordringer, I selv har bragt på bane. Udgangspunktet er jeres arbejdsliv og værktøjerne over året er både sparring, case-gennemgang og besøg fra eksterne eksperter, der kan bringe nye værktøjer på banen.

Pris og fakta
 • IDA-medlemmer:
  kr. 9.975 momsfri pr. år
 • Ikke-medlemmer:
  kr. 11.975 momsfri pr. år

Netværksgruppen

 • Højst 15 deltagere
 • 5 netværksmøder årligt
 • Vi mødes fysisk (Pt. foregår møderne online)
 • Tema og dato op til jer
 • Professionel facilitator planlægger og afvikler
Kvinder foran computer

En investering for dig og din arbejdsgiver

Med et medlemskab investerer både du og din leder i din fortsatte efteruddannelse og kompetenceudvikling. Netværksgruppens møder afholdes på skift i medlemmernes virksomheder og løber over en halv arbejdsdag.  

Kontakt Marianne Ehlers, IDAs ansvarlige for netværksgrupperne, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

Kontakt 

Læs mere

Kursus

Ledelse af ledere - Bliv mere effektiv i din ledelse af ledere

Når du leder medarbejdere, kræver det tit faglig ledelse, hvorimod du leder mere strategisk som leder for ledere. Styrk dine evner til at opnå resultater gennem dine ledere.

Læs mere