Faglige netværk: Tag del i IDA-fællesskabet

Tilmeld dig et af vores mange faglige netværk drevet af andre IDA-medlemmer. Som del af et netværk modtager du et nyhedsbrev - og tilbud om masser af gå-hjem-møder, foredrag, konferencer og meget mere inden for dit faglige område.

Hvorfor være med i et netværk?

  • Du udvider dit netværk og nyder godt af andres viden - og du kan bidrage med din egen viden og erfaringer
  • Du får invitationer til konferencer og arrangementer inden for de områder, som du arbejder med eller interesserer dig for.
  • Du bliver opdateret på den sidste nye viden via faglige artikler, videoer og webinarer.

Bliv aktiv i IDAs netværk

I IDA er der et væld af muligheder for dig, der vil være mere end bare medlem. Læs om de forskellige måder som du kan være aktiv i IDA på

Læs mere

Om IDAs netværk

 IDA har over 70 landsdækkende og regionale fagtekniske netværk spredt over hele landet. Som medlem af et eller flere netværk bliver du en del af et omfattende community af mennesker med samme faglige interesser som dig selv.
Meld dig ind i dag og få invitationer til spændende events, konferencer, seminarer, workshops og virksomhedsbesøg inden for netop dét teknologiske fagområde, du beskæftiger dig med. Du vil også få adgang til horisontudvidende artikler, nyheder, podcats, webinarer - og meget mere.

Har du brug for personlig sparring i en fortrolig netværksgruppe?

Bliv udfordret, få eksklusiv indsigt og inspiration i IDAs professionelle netværksgrupper på op til 15 medlemmer. Alle medlemmer i grupperne har fagligheden til fælles, og matches af professionel netværksfaciliator.