Kurser: ISO-standarder

IDA udbyder en række kurser inden for ISO-standarder og ledelsessystemer. På kurserne får du en grundig forståelse for baggrunden for ISO-standarderne. Alle kurser afsluttes med eksamensbevis


For mange virksomheder i Danmark er det et helt almindeligt krav, at man kan dokumentere kvaliteten, arbejdet med informationssikkerheden, miljøet, arbejdsmiljøet, energiforbruget etc. f.eks. ved et certificeret ledelsessystem.

Der er mange fordele ved at implementere et ledelsessystem, og lade din virksomhed ISO-certificere. Virksomheden får et forretningsmæssigt overblik og får skabt et fundament for hvordan virksomheden forbedres og udvikles kontinuerligt samt får belyst og analyseret de vigtigste risici for virksomheden.

Typer af ISO-standarder og ledelsessystemer
Der findes ISO-standarder og ledelsessystemer inden for en lang række områder, men i første omgang har vi valgt at udbyder kurser inden for de mest udbredte:

  • Kvalitetsledelse – ISO 9001
  • Miljøledelse – ISO 14001
  • Informationssikkerhed – ISO/IEC 27001
  • Arbejdsmiljøledelse - ISO 45001

Løbende nye kurser
Der vil løbende komme nye kurser til, samt flere datoer at vælge imellem, men savner du alligevel et kursus, eller er du i tvivl om, hvad der vil være det rigtige for dig at vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent