Kursus
Lær at programmere i Python
Vil du lære et af verdens mest populære programmeringssprog? Python er nemt at lære, og kan bruges til alt fra statistisk analyse og big data, til simulering af modeller, netværksadministration, komplekse beregningsmodeller og meget mere.
Et lettilgængeligt programmeringssprog med bred anvendelse
Python er de seneste år blevet utroligt populært som alternativ til traditionelle programmeringssprog.
Det skyldes blandt andet, at Python er enkelt og læsevenligt. Den relativt simple syntaks gør, at du kan programmere i færre skridt end andre sprog - og fordi sproget er dynamisk, er det også meget fleksibelt og samtidig ret tilgivende for fejl.
Derudover er Python bredt anvendeligt og bruges blandt andet, hvor der er behov for behandling af forskellige data. Det kan både være statistisk analyse, databehandling, udvikling og træning af AI-modeller, komplekse beregningsmodeller etc.
På dette 2-dages kursus bliver du klædt på til at komme i gang med Python og til at anvende det i mange af jeres udviklingsopgaver.
Indhold på kurset
- Overblik over Python
- Pythons historie
- Udviklingsværktøj og dokumentation
- Datatyper og variable
- Kontrolstrukturer
- Funktioner
- Lister, tupler og dictionaries
- Opdeling i moduler
- Exceptions
- Klasser og objektorienteret programmering
- Docstrings og god kodestil
- Filhåndtering
- Data fra CSV, JSON og API'er
- Logging og fejlsøgning
- PyPI og pip
Kurset er for dig, der vil i gang med at udvikle
Kurset kræver ikke noget kendskab til udvikling. Det vil dog være en fordel, hvis du har kendskab til VBA, R eller andet objekt-orienteret sprog.
Dit udbytte
Kurset gør dig i stand til hurtigt at komme i gang med Python-kode. Du lærer at udvikle applikationer i Python og bliver klædt på til at udvælge og anvende moduler og packages til domænespecifikke opgaver.
Efter kurset kan du:
- forstå grundlæggende programmeringskoncepter som datastrukturer
- oprette et Python-miljø
- løse vanskelige opgaver med kun få linjers kodning
- udføre forskellige batchoperationer
- udvikle programmer i Python
- skrive små Python-programmer, der integrerer sprogets grundlæggende blokke
- indlæse og bruge data fra CSV-filer og API'er i Python
Din virksomheds udbytte
Efter kurset har din virksomhed en medarbejder, der kan anvende Python hurtigt, effektivt og fleksibelt i mange af jeres udviklingsopgaver.
Sådan forløber kurset Lær at programmere i Python
Kurset veksler imellem teori og øvelser – og du vil undervejs i forløbet få mulighed for selv at skrive små Python programmer.
Du skal ikke forberede noget inden kurset, men du skal medbringe din egen pc og have installeret Python og Visual Studio Code.
Der vil på begge kursusdage blive serveret morgenmad, frokost samt eftermiddagskage.
Efter gennemført kursus, vil du få udleveret et kursusbevis.
FN’s verdensmål er en del af IDAs værdier
IDA ønsker at synliggøre koblingen til FN’s 17 verdensmål for bæredygtighed. Dette arrangement omhandler bl.a. ovenstående verdensmål. Læs mere om FNs verdensmål
Vælg sted og dato
København

Lise Bach Lystlund
Medstifter af Co-Coders
Underviser på kurset er Lise Bach Lystlund. Lise er medstifter af Co-Coders, som er et fællesskab for tech-interesserede på alle niveauer, både for dem der er helt nye inden for feltet og for dem der arbejder professionelt med IT
Lise har flere års erfaring fra IT-branchen, hvor hun i en lang årrække har arbejdet med data og optimering herunder som Data og Machine Learning konsulent for både private og offentlige virksomheder
Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet
Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?
Er der stadig ledige pladser på kurset?
Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?
Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?
Er der en frist for afmelding?
Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?
Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?
Hvornår modtager jeg en faktura?
Hvad er inkluderet i kursuspakken?
Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?
Ja, du modtager et kursusbevis på mail umiddelbart efter kurset er slut. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. Dine kursusbeviser bliver også gemt på vores læringsportal, så du altid kan finde dem igen.
På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.
Kan jeg deltage på kurserne, hvis jeg er ledig?
Du er altid velkommen på vores kurser. Du kan enten selv vælge at betale for din kursusdeltagelse eller du kan tale med dit jobcenter og høre om det er noget, de vil hjælpe dig med.
Hvis kurset fremgår af den regionale positivliste, vil det gøre det lettere at få jobcenteret til at bevillige kurset, men under alle omstændigheder bør du tage en snak med dem om, hvorfor dette kursus kunne være relevant for dig.
Læs mere om hvilke af vores kurser der i øjeblikket er at finde på den regionale positivliste for hovedstadsregionen og få mere information om kurser for ledige her: https://ida.dk/kurser-for-ledige