Kurser: It-udvikling

Få ny viden og flere værktøjer inden for it-udvikling. Bliv stærkere til softwareudvikling og få indblik i, hvad det vil sige at programmere. Uanset om du allerede arbejder med udvikling eller blot gerne vil have kendskab til området.


 

Link kopieret

Øget efterspørgsel efter softwareudviklere

Efterspørgslen efter medarbejdere med kendskab til softwareudvikling er i vækst. At forstå hvad it-udvikling er og hvordan man arbejder med programmering og kodning er nogle af de kompetencer, som fremtidens arbejdsmarked tørster efter.

Ved at deltage på et af IDAs kurser inden for området, øger du derfor din markedsværdi og får større indsigt i, hvad der rører sig inden for området.

Sofwareudvikling og DevOps

Hvad enten du er på udkig efter et kursus inden for QSD, et grundlæggende kursus i programmering - eller gerne vil vide mere om, hvordan du som udvikler optimerer samarbejdet med it-driften ved hjælp af DevOps som metode og mindset, så kan du finde kurset hos IDA.
Vores kurser henvender sig både til dig, der ér udvikler, og til dig, der ikke arbejder med it-udvikling, men gerne vil have et overordnet kendskab til et givent område.

Løbende nye kurser
Vi opdaterer løbende vores kurser samt sikrer, at vi konstant har det rigtige kursusudbud, men savner du alligevel et kursus eller er du i tvivl om, hvad der vil være det rigtige for dig at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Billede af Rikke Waldorff Jensen

Rikke Waldorff Jensen

Kompetencekonsulent