Kursus

Stærke relationer - skaber gode resultater

Ønsker du at styrke dine relationer på arbejdspladsen og forbedre dine kommunikationsevner? Dette kursus giver dig redskaberne til at udvikle dine relationelle kompetencer, så du opnår større succes i dine samarbejdsrelationer.


Tid og sted

  • 16.06.25

    København V

  • 27.10.25

    København V

Varighed: 2 dage


Evaluering: 9 ud af 10       

Brug dine sociale kompetencer og din påvirkningskraft

På kurset lærer du, hvordan du kan opbygge og vedligeholde stærke relationer med dine kolleger og ledere. Du får praktiske redskaber til at styrke din påvirkningskraft ved at forstå, hvordan du kan skabe tillid og troværdighed gennem dine handlinger og kommunikative evner. Vi arbejder med konkrete værktøjer, der hjælper dig med at håndtere samarbejdssituationer og til at fremme et bedre samarbejde, både med dine kolleger og i forhold til ledelsen.

Du vil også lære, hvordan du kan identificere både dine egne og andres behov, så du bedre kan tilpasse din kommunikation og finde løsninger i komplekse situationer.

Kurset er for dig, der ønsker en bedre kommunikation og samarbejde  

Kurset henvender sig til dig, som ønsker bedre indsigt i egne behov og reaktioner så du kan forbedre din kommunikation og dit samarbejde op og ned i organisationen. Du er nysgerrig på at få større indsigt i og forståelse for, hvorfor din kommunikation ikke altid går, som du gerne vil have og er åben overfor at fordybe dig i et emne, som ikke altid har to streger under, men som du godt ved at vigtig for, at du kan komme igennem med dine budskaber. 

Dit udbytte:

  • Indsigt i dine egne styrker og begrænsninger i samarbejdet med andre. 
  • Værktøjer til at håndtere svære arbejdsmæssige situationer 
  • Indsigt i hvorfor vi mennesker reagerer som vi gør i pressede situationer. 
  • Større handlekraft med fokus på det, der er inden for din egen indflydelse 
  • Bevidsthed om hvordan din adfærd og følelser påvirker andre 

Din virksomheds udbytte:

  • Medarbejdere, der reflekterer over egen væremåde og kender egne styrker og svagheder 
  • Gode relationer skaber resultater 
  • Rummelige medarbejdere, der forstår og accepterer forskellighed 
  • Medarbejder, som arbejder aktivt med at acceptere egne svagheder og styrker  
  • Gode sociale relationer på arbejdspladsen øger muligheden for at anvende og videregive viden 
  • Et godt afsæt for bedre arbejdsklima 

Vi arbejder med veldokumenteret psykologisk teori og med etiske principper, som tilsammen skaber et tillidsbaseret action-learningmiljø. Der veksles mellem teori og øvelser med en god blanding af selvrefleksion, dialog og træning af de forskellige aspekter af kommunikation. Du får mulighed for at få afprøvet teorien på konkrete situationer fra dit arbejdsliv. 

Værktøjerne som læres på dette forløb, kan medvirke til endnu bedre relationer arbejdsmæssigt og privat. 

Sådan forløber kurset i Stærke relationer - skaber gode resultater

  • Fase 1: Forberedelse
  • Fase 2: Kursus 2 dage
  • Fase 3: Opfølgning

Fase 1: Forberedelse 

Deltagerne får tilsendt et spørgeskema for at afdække deres motivation og mål for forløbet. Skemaet skal udfyldes og sendes til underviseren ca. 1 uge før kurset 

Fase 2: Kursus 2 dage 

Kurset starter kl. 9:00 og slutter kl. 16:00 begge dage.

Program for dag 1 

Formiddag: Relationelle styrker, gennemslagskraft, følelser og kernebehov 

Eftermiddag: Værktøjer til at øge din personlige indflydelsesstil, kortlægning af de relationelle styrker og begrænsninger i forhold til samarbejdet 

Program for dag 2 

Formiddag: Bevidsthed om dine handlemuligheder i forhold til at styrke dine relationer, og introduktion til den ligeværdige kommunikation 

Eftermiddag: Refleksion, træning, repetition af gennemgået værktøjer 

Fase 3: Opfølgning 

Opfølgningssamtale med underviseren 

Din opfølgningssamtale afholdes ca. 3-5 uger efter endt kursus. Du får 1 times gratis coaching, som en del af dit kursus og får mulighed for at drøfte fremskridt samt få sparring på dagligdagssituationer, hvor de nye færdigheder har været i spil. 

Underviseren giver feedback, sparring og coaching i forhold til set adfærd og dine mål/ønsker for forløbet. 

Samtalen foregår digitalt og kan tage udgangspunkt i de forberedelsesspørgsmål, som du svarede på før kurset. 

FN’s verdensmål er en del af IDAs værdier

IDA ønsker at synliggøre koblingen til FN’s 17 verdensmål for bæredygtighed. Dette arrangement omhandler bl.a. ovenstående verdensmål. Læs mere om FNs verdensmål

 

TilmeldingLink kopieret

Varighed

2 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

11.900 kr.

Ikke IDA-medlem:

13.000 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Afholdes
16. jun. - 17. jun. 2025
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Arrangementsnummer

353686

Tilmeldingsfrist 11. jun. 2025 - kl. 23:59

 

UnderviserLink kopieret

Charlotte Norqvist Juul

Charlotte Norqvist Juul er en underviser med et særligt fokus på at engagere deltagerne og etablere direkte kommunikation. Hun er kendt for sin dynamik og solidt faglige fundament. Med ekspertise inden for kommunikation og samarbejde i teams, lederudvikling, konflikthåndtering og formidlingstræning, har Charlotte gjort sig bemærket ved at skabe reelle forandringer i arbejdsmiljøer, hvor medarbejderne har behov for at agere anderledes end tidligere.

Charlotte har været medstifter af en Scale-up virksomhed, hvilket giver hende en praktisk indsigt og en unik evne til at kombinere teori med praktisk erfaring i sin undervisning.

 

FAQ om kurserLink kopieret

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, du modtager et kursusbevis på mail umiddelbart efter kurset er slut. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. Dine kursusbeviser bliver også gemt på vores læringsportal, så du altid kan finde dem igen.

På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Kan jeg deltage på kurserne, hvis jeg er ledig?

Du er altid velkommen på vores kurser. Du kan enten selv vælge at betale for din kursusdeltagelse eller du kan tale med dit jobcenter og høre om det er noget, de vil hjælpe dig med.

Hvis kurset fremgår af den regionale positivliste, vil det gøre det lettere at få jobcenteret til at bevillige kurset, men under alle omstændigheder bør du tage en snak med dem om, hvorfor dette kursus kunne være relevant for dig.

Læs mere om hvilke af vores kurser der i øjeblikket er at finde på den regionale positivliste for hovedstadsregionen og få mere information om kurser for ledige her: https://ida.dk/kurser-for-ledige

Vil du vide mere?

Billede af Iben de Neergaard

Iben de Neergaard

Strategisk teamleder