Kursus

Projektledelse 1: Få et godt fundament

Forstå projektledelse som arbejdsform, og hvordan du som projektleder leverer de bedste resultater inden for aftalt tid og ressourcer, med et kursus i projektledelse.


Tid og sted

  • 02.09.24

    København

  • 30.09.24

    Odense C

  • 11.11.24

    Aarhus C

Se flere tider og steder under tilmelding

Varighed: 3 dage

FN’s verdensmål er en del af IDAs værdier
 

TilmeldingLink kopieret

Varighed

3 dage

Pris ekskl. moms

IDA-medlem:

15.000 kr.

Ikke IDA-medlem:

17.000 kr.

Vælg sted og dato

København

Startdatoer

Kursusmoduler

Dag 1 og 2
2. sep. - 3. sep. 2024
Kl. 09:00 - 17:00
Dag 3
4. sep. 2024
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Comwell Copenhagen Portside

Alexandriagade 1

2150 København


Arrangementsnummer

350425

Tilmeldingsfrist 29. aug. 2024 - kl. 23:59

Fyn

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Dag 1 og 2
30. sep. - 1. okt. 2024
Kl. 09:00 - 17:00
Dag 3
2. okt. 2024
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Comwell H.C. Andersen Odense

Claus Bergs Gade 7

5000 Odense C


Arrangementsnummer

350421

Tilmeldingsfrist 25. sep. 2024 - kl. 23:59

Østjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Dag 1 og 2
11. nov. - 12. nov. 2024
Kl. 09:00 - 17:00
Dag 3
13. nov. 2024
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Scandic Aarhus City

Østergade 10

8000 Aarhus C


Arrangementsnummer

350427

Tilmeldingsfrist 06. nov. 2024 - kl. 23:59

Sydjysk

Se datoer

Startdatoer

Kursusmoduler

Dag 1 og 2
10. mar. - 11. mar. 2025
Kl. 09:00 - 17:00
Dag 3
12. mar. 2025
Kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Kolding


Arrangementsnummer

353797

Tilmeldingsfrist 05. mar. 2025 - kl. 23:59

 

UndervisereLink kopieret

Martin Bo Nielsen

Senior konsulent - Projektleder, projektledertræning og forandringsagent

René Jon Figgé

 

FAQ om kurserLink kopieret

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet

Jeg er ikke medlem af IDA, kan jeg deltage alligevel?

Alle vores kurser henvender sig til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Er der stadig ledige pladser på kurset?

Der er ledige pladser på kurset, hvis der er markeret med en grøn cirkel ud for datoerne. Hvis der er få pladser tilbage, er det markeret med en gul cirkel. Er der en rød cirkel ud for datoerne er kurset enten fyldt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Tilmeldingsfristen kan variere fra kursus til kursus, alt efter hvor meget forberedelse der er på det enkelte kursus. Du finder fristen for tilmeldingen under tilmeldingsknappen. Vi beslutter en måned før afholdelsesdatoen, om kurset kan gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Hvis tilmeldingsfristen skulle være overskredet, kan du sende en forespørgsel til den kursusansvarlige, som vil vurdere om det er muligt stadig at blive tilmeldt.

Kan jeg komme på en venteliste, hvis kurset er fyldt?

Ja det kan du sagtens. Du tilmelder dig ventelisten på samme måde som, du tilmelder dig et kursus. Dog kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig. Hvis ikke du får en plads, vil du blive kontaktet og tilbydes en plads på næste afholdelse.

Er der en frist for afmelding?

Afmeldingsfristen er en måned inden kurset starter, med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Efter denne frist hæfter du 100 % for deltagergebyret. Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Du bedes oplyse dette til den kursusansvarlige inden kursusstart af hensyn til forberedelse, kursusbevis/certificering mm.

Jeg er blevet syg, hvad gør jeg?

Hvis du bliver syg bedes du orientere den kursusansvarlige, så vi kan orientere underviser samt kursussted. Du hæfter fortsat for deltagerbetalingen og kan ikke automatisk rykkes til næste afholdelse. Du er velkommen til at give pladsen videre til en kollega, så længe du holder den kursusansvarlige underrettet.

Hvornår modtager jeg information om kursusforberedelse og praktisk info?

Du vil modtage et link til IDAs læringsportal ca. 2-4 uger før kursusstart. På nogle kurser vil der være forberedelse fx i form af en test og/eller et forberedelsesskema, som skal afleveres en uge inden kursusstart. Du vil i så fald blive orienteret i god tid. I kursusbeskrivelsen kan du læse om du skal afsætte tid til dette.

Hvornår modtager jeg en faktura?

Du vil modtage en faktura ca. tre måneder før kursusstart. Tilmelder du dig senere vil du modtage fakturaen kort tid efter din tilmelding. Betalingsfristen på IDAs fakturaer er løbende måned + 5 dage.

Hvad er inkluderet i kursuspakken?

Kursuspakken består af fuld forplejning på alle kursusdagene, samt de materialer som vil blive benyttet i undervisningen. Forplejningen på vores heldagskurser består af morgenbuffet, frokost, eftermiddagsbuffet med kaffe/the og vand hele dagen. Overnatning er ikke inkluderet i prisen, men ønskes der overnatning kan vi være behjælpelig med anbefaling af hoteller i nærheden af afholdelsesstedet. Vi har også en række rabataftaler med forskellige hotelkæder.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus?

Ja, du modtager et kursusbevis på mail umiddelbart efter kurset er slut. Her er anført, hvilket kursus du har deltaget på, kursusdato etc. Dine kursusbeviser bliver også gemt på vores læringsportal, så du altid kan finde dem igen.

På nogle kurser vil du i stedet modtage en certificering.

Kan jeg deltage på kurserne, hvis jeg er ledig?

Du er altid velkommen på vores kurser. Du kan enten selv vælge at betale for din kursusdeltagelse eller du kan tale med dit jobcenter og høre om det er noget, de vil hjælpe dig med.

Hvis kurset fremgår af den regionale positivliste, vil det gøre det lettere at få jobcenteret til at bevillige kurset, men under alle omstændigheder bør du tage en snak med dem om, hvorfor dette kursus kunne være relevant for dig.

Læs mere om hvilke af vores kurser der i øjeblikket er at finde på den regionale positivliste for hovedstadsregionen og få mere information om kurser for ledige her: https://ida.dk/kurser-for-ledige

 

Læs mere

Video

Introduktion til projektledelse

For at få succes som projektleder er der en lang række kompetencer, du skal mestre. På dette webinar fokuserer vi på de grundlæggende og afgørende værktøjer som fx målsætningen, projektorganisationen, interessentanalyse, risikostyring og planlægning.

Se video

Vil du vide mere?

Billede af Jette Meyer-Kristensen

Jette Meyer-Kristensen

Projektlederudviklingskonsulent