Netværksgruppe - Strategisk Ledelse

Er du direktør, ejerleder eller leder af ledere? Så kan du blive en del af IDAs faciliterede netværksgruppe for ledere med strategisk ansvar.

Som strategisk leder står du ofte alene med en lang række udfordringer på arbejdspladsen. Mange af de svære overvejelser lader sig bedst løse, når vi vender tankerne med ligesindede udenfor vores virksomhed.

Som en del af IDAs Netværksgruppe for strategiske ledere, får du dedikeret tid i et fortroligt og fagspecifikt fællesskab på op til 15 ledere, der arbejder med de samme strategiske udfordringer som dig.​

Formålet med netværksgruppen er at udvikle og inspirere dig med peers, der over tid kommer til at kende dig og dine udfordringer. På den måde kan dine netværkskolleger støtte og udfordre dig, så din strategisk sans styrkes yderligere.

Ved at sparre med andre i samme stilling, får du inspiration til både ledelse og problemløsning. Eksterne eksperter kan også inviteres ind og præsentere tanker og modeller, der kan styrke jeres faglighed yderligere.

Pris og fakta
 • IDA-medlemmer:
  kr. 9.975 momsfri pr. år
 • Ikke-medlemmer:
  kr. 11.975 momsfri pr. år

Netværksgruppen

 • Højst 15 deltagere
 • 5 netværksmøder årligt
 • Vi mødes fysisk
 • Tema og dato op til jer
 • Professionel facilitator planlægger og afvikler

“Det er virkelig værdifuldt i forhold til min hverdag at diskutere problemstillinger med mennesker fra andre virksomheder, og som har helt andre vinkler på tingene. I kraft af at de hverken er kollegaer eller en del af min virksomhed, kan man diskutere mere åbent og få en mere nuanceret feedback.”

Jacob Høygaard Bruus, CEO, Veolia Water Technologies AB. Medlem af netværksgruppen Strategisk ledelse,

I fastsætter selv temaerne

I netværksgruppen finder I i fællesskab frem til relevante emner, cases eller oplæg, der kan facilitere en konstruktiv samtale om jeres strategiske overvejelser.

Den fortrolige gruppe giver mulighed for at drøfte virksomhedspolitiske overvejelser med ligesindede, der ikke har en personlig aktie i problemstillingerne. Dermed kan I hjælpe hinanden med at anskue udfordringer fra nye vinkler.

IDAs professionelle facilitator sikrer, at netværksmøderne behandler de temaer og udfordringer, I selv bringer på bane. Udgangspunktet er jeres arbejdsliv, og værktøjerne over året er både sparring, case-gennemgang og besøg fra eksterne eksperter, der kan bringe nye værktøjer på banen.

I kan fx vælge at drøfte følgende:

 • Hvordan tiltrækkes de rigtige medarbejdere?
 • Hvordan udvikles dine kompetencer som leder eller direktør? 
 • Hvordan balancerer du at maksimere output og samtidig holder medarbejderne sunde og motiverede?
 • Hvordan skabes en stærk virksomhedskultur gennem lederne under dig?
 • Hvordan brander du virksomheden som arbejdsplads (Millenials, verdensmål, karriere mm)?
 • Hvordan ledes en direktion eller bestyrelse bedst?
 • Hvordan bringer du din afdeling eller virksomhed igennem økonomiske tilpasninger og større forandringer?
 • Hvordan laves Business Reviews og Organisational Reviews?
 • Fusioner do’s and dont’s

OBS. ALLE MØDER AFHOLDES PT. ONLINE, INDTIL MYNDIGHEDER OPHÆVER RESTRIKTIONERNE.

I IDAs netværksgrupper er agendaen dynamisk. Det betyder, at der på dagen altid er plads til at omprioritere, hvis der er udfordringer, der trænger sig på.

Marianne Ehlers,
Netværksfacilitator

Dynamiske dagsordener sikrer aktualitet

I netværksgruppen tager vi udgangspunkt i cases fra jeres arbejdsliv. Det betyder, at facilitator gerne retter dagsordenen til, hvis der opstår en situation, en af jer har behov for at drøfte med netværkskollegerne.

Som netværksgruppe mødes I fem gange om året og bruger en halv dag sammen på at diskutere og arbejde med de relevante udfordringer, I oplever i jeres job.

IDAs netværksfacilitator sikrer, at I med afsæt i jeres stilling eller uddannelsesmæssige baggrund har en naturlig fælles forståelse for vilkår, opgaver og faglighed i hinandens job.

Marianne Ehlers

IDAs ansvarlige for netværksgrupperne

Kontakt

Kontakt Marianne Ehlers, IDAs ansvarlige for netværksgrupperne, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

 • Telefon: 33 18 55 31
 • Mail: mer@ida.dk 

“Det er helt afgørende, at netværket er faciliteret, for så kan vi læne os lidt mere tilbage. Vi skal ikke bruge oceaner af tid på at forberede os, men kan høste og udnytte hinandens idéer og feedback. Udover at der er en, der har en problemstilling med, og en der er vært, kommer vi uforberedt.”

Jacob Høygaard Bruus, CEO, Veolia Water Technologies AB. Medlem af netværksgruppen Strategisk ledelse,

Læs mere

Alle netværksgrupper

Se alle netværksgrupperne

Få et overblik over, hvilke netværksgrupper der er oprettet indtil nu. IDA opretter løbende nye netværk på baggrund af henvendelser, så leder du efter match til din faglighed, så tag fat i os.

Få et overblik