Kurser: Ledelse

Rollen som leder udvikler sig konstant, derfor er det vigtigt, at du bliver ved med at styrke dine kompetencer. For med den digitale omstilling bliver det nødvendigt at kunne manøvrere hurtigt for at udnytte nye teknologier og forretningsmuligheder.


 

Kurser om ledelse

Din fornemste rolle som leder er at kunne sætte en klar kurs for dine medarbejdere og holde dem motiverede. IDA udbyder kurser, der er relevante, uanset om du er ny eller erfaren leder og til både ledere af medarbejdere og ledere af ledere.

Kurser for ledere, der arbejder med teknologi og viden

IDAs kurser er tilrettelagt, så de først og fremmest er relevante for ledere, der har en teknisk eller naturvidenskabelig baggrund og som arbejder inden for teknologintensive brancher. Ofte er der tale om ledere, der har en stærk faglig viden, er dygtige til at sætte mål og eksekvere, men som kan være udfordrede i forhold til at få medarbejderne med på deres visioner.

På tværs af kurserne arbejder vi derfor med at styrke dit personlige lederskab og gennemslagskraft, uanset hvilken ledelsessituation du står i. Det er nemlig ikke listen med firmapolitikker, men dig medarbejderne orienterer sig imod, når organisationen skal omstruktureres, eller når teamet får nye ambitiøse mål. Derfor er det vigtigt, at du både kan agere som rollemodel, og at du er klar omkring jeres mål og forventninger, så medarbejderne kan præstere i et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

Hvordan får jeg min organisation til at sende mig på kursus?

Efteruddannelse er en investering for din organisation, som gerne skal betale sig selv tilbage i form af bedre præstationer. Dette potentiale er endnu større, fordi du som leder ikke bare har indflydelse på din egen, men også dine medarbejderes indsats. Med de rette værktøjer kan du skabe større arbejdsglæde og motivation, undgå potentielle konflikter og øge dine medarbejderes tillid til den retning, jeres organisation bevæger sig i.

Kurserne tager udgangspunkt i, hvor du befinder dig i din lederkarriere, og hvilke udfordringer du står over for til dagligt. Hvis du har spørgsmål til, hvilket kursus der er mest relevant for dig, er du derfor velkommen til at kontakte os.

 

Vil du vide mere?

Billede af Vibeke Ahlmann

Vibeke Ahlmann

Chefudvikler