IDA Netværksgrupper: Karriere og personlig udvikling

Har du behov for videndeling og støtte i en lille gruppe af fortrolige sparringspartnere, som matcher dig? Bliv en del af fire nye faciliterede netværksgrupper i 2021.

Ph.d. studerende

Netværksgruppe

For dig, som snart har afsluttet din Ph.d. eller lige er blevet færdig.

Netværksgruppe for kvinder

Netværksgruppe

For dig, som bevæger dig i en mandeverden og ønsker andre at sparre med i samme situation.

Karriere eller brancheskift

Netværksgruppe

For dig som ønsker at skifte branche eller planlægger nye veje i karrieren.

IDA Peer Group for foreigners working in Denmark

You will meet other expats who have also moved to Denmark for work and can relate to the challenges you are facing and the questions you are asking.

Videndel med andre som er i samme båd som dig

I IDA ønsker vi at give dig adgang til sparring og støtte lige meget hvor i livet, du befinder dig. I 2021 søger vi derfor op til 8 netværksmedlemmer til hver af de fire netværksgrupper, som i løbet af foråret og sommeren 2021 ønsker at mødes med andre, der står overfor de samme udfordringer og dilemmaer i jobbet, karrieren eller livet som dem selv. På fire fortrolige netværksmøder kan I sparre, videndele og støtte jer til hinanden.

Der kan kun være otte personer i hver netværksgruppe, så vær hurtig, hvis du ønsker en af de attraktive pladser. 

Frivillige netværksfacilitatorer leder møderne

Netværksgrupperne planlægges og faciliteres af frivillige IDA-medlemmer, som er under uddannelse i professionel facilitering. Alle frivillige netværksfacilitatorer bliver støttet og superviseret under hele forløbet af IDAs erfarne netværksfacilitator.

I fastsætter selv temaerne

I netværksgruppen tager vi udgangspunkt i cases fra jeres eget liv og værktøjerne er både sparring, case-gennemgang og besøg fra eksterne eksperter, der kan bringe nye værktøjer på banen. Netværksmøderne er til for jer, og I kan selv komme med ønsker til emner, cases eller oplæg, der kan facilitere en konstruktiv samtale mellem jer på møderne. Den fortrolige gruppe giver mulighed for at drøfte aktuelle udfordringer med ligesindede, der ikke har en personlig aktie i din arbejdsplads.

Pris

Prisen for deltagelse fire møder i en netværksgruppe er kun 995 kr.

Vær opmærksom på

  • Netværksgrupperne er kun for IDA medlemmer og etableres kun i tilfælde af, at der er tilslutning til gruppen.
  • Netværksmøderne vil blive afholdt online, indtil myndighederne ophæver forsamlingsforbuddet.
  • De fysiske netværksmøder afholdes det sted i landet, hvor der er størst geografisk efterspørgsel, når myndighederne tillader det. 

Kontakt

Kontakt Marianne Ehlers, ansvarlig for IDA Netværksgrupper, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

  • Marianne Ehler, ansvarlig for IDA Netværksgrupper
  • 33 18 55 31
  • Mail: mer@ida.dk