Byggeri

Byggebranchen står midt i en forandringstid og øgede krav til nedbringelse af leverancetid, minimering af budgetoverskridelser og brug af færre ressourcer, sætter øget fokus på nytænkning og optimering af eksisterende processer.

Masterclass i projektledelse og samarbejde i byggeriet

Pris fra 9.000 kr. ekskl. moms

Bliv endnu bedre til at lede komplekse byggeprojekter.

Risikostyring og -håndtering i bygge- og anlægsprojekter

Pris fra 5.000 kr. ekskl. moms

På kurset lærer du metode- og proces-værktøjer til at identificere, vurdere, kvantificere og håndtere risici i alle byggeprojekter.

Grundlæggende projektledelse og -styring i byggeriet

Pris fra 9.500 kr. ekskl. moms

Er du projektleder i byggeriet? Så skal du have styr på entreprise- og samarbejdsformer, juridiske aftaler og kontraktstyring.

Økonomistyring i byggeprojekter

Pris fra 5.000 kr. ekskl. moms

På kurset får du en grundig indlæring i budgettering og økonomistyring gennem byggeriets faser.


3 tendenser i byggebranchen

  • Digitalisering i byggebranchen
  • Fabriksproduceret byggeri
  • Nye konkurrenter

Den digitale transformation og brug af 4D-modeller, 3D-print, byggerobotter, BIM og IoT, kommer til at ændre byggebranchen fundamentalt. Fabriksproducerede moduler/byggeri som byggemetode forventes at stige eksplosivt samtidigt med at byggehastigheden øges med op til 50% og omkostningerne nedbringes med op til 20%.

Eksisterende byggevirksomheder er nødt til at tage nye forretningsmodeller i brug og modernisere deres forretning, samt anvende de nye metoder og muligheder for ikke at blive udkonkurreret af helt nye aktører på markedet.

Hvad kan du som virksomhed gøre for at omstille din forretning? Du kan bl.a. investere i videre- og efteruddannelse af dine medarbejdere.

Kurser for dig der arbejder i bygge- og anlægssektoren

Styrk dine kompetencer inden for projektledelse, økonomistyring og risikohåndtering på IDAs praktisk orienterede kurser med nogle af Danmarks førende eksperter på området.

Uanset om du er kommende, ny eller erfaren projektleder i byggeriet, har vi kurser, der matcher dine behov og understøtter din kompetenceudvikling.

Læs mere

Mød os

IDAs kompetence-team er klar til at hjælpe dig

Mød IDAs kompetencerådgivere, der kan guide dig gennem junglen af kurser og fremtidens kompetencekrav. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du er leder, projektleder eller specialist.

Mød os

Få et tilbud

Virksomhedstilpassede kurser

Er I flere i samme virksomhed, der har samme behov for kompetenceudvikling, er et virksomhedstilpasset kursus ofte den rigtige løsning. IDA tilbyder en lang række kurser, der er målrettet ingeniører og cand.scient.er.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Billede af Steen Jørgensen

Steen Jørgensen

Kompetencekonsulent