IDA Netværksgrupper for ledere

Få sparring og inspiration i IDAs faciliterede netværksgrupper for ledere.

Som medlem af en af vores faciliterede netværksgrupper for ledere, får du adgang til et fortroligt netværk, hvor du kan udveksle erfaringer og viden med en fortrolig gruppe på max 15 personer, som passer til netop dine behov, din faglige profil og virksomhed.

Strategisk ledelse

Netværksgruppe

Er du direktør, ejerleder eller leder af ledere? Så kan du blive en del af IDAs faciliterede netværksgruppe for ledere med strategisk ansvar.

Uformel ledelse

Netværksgruppe

Er du teamleder, faglig koordinator eller projektleder? Uanset din titel, så vil du få gavn af IDAs Netværksgruppe for uformelle ledere.

Projektleder i R&D

Netværksgruppe

Sidder du som projektleder i R&D eller andre højt specialiserede afdelinger, kan du finde inspiration og sparring i IDAs professionelle netværksgruppe.

Nyere ledere

Netværksgruppe

Er du klar til at lede? Få sparring med andre nyere ledere, som befinder sig i samme virkelighed som dig selv og kom bedst fra start med din ledelse.

Generel ledelse

Netværksgruppe

Hvem går du til, når du står overfor et ledelsesdilemma, som du har behov for akut sparring på? Meld dig ind i IDAs netværksgruppe 'Generel Ledelse'.

Leder af ledere

Netværksgruppe

Hvordan leder du bedst ledere, så de kan lede deres medarbejdere effektivt? Søg støtte hos ligesindede i IDAs netværksgruppe for ledere af ledere.

Ledelse af multikulturelle teams

Netværksgruppe

At lede et multikulturelt team eller lede på distancen kan have sine udfordringer. Hvem går du til, når du har behov for sparring med ligesindede?

Kvinder i ledelse

Netværksgruppe

Mød andre kvindelige ledere i IDAs netværksgrupper og få adgang til et fortroligt netværk, der kan bidrage til at udvikle ledelsesmæssige kompetencer.

Leder indenfor forskning og udvikling

Netværksgruppe

Hvordan motiverer og leder du ressourcestærke specialister? Få nye perspektiver og viden i netværksgruppen for ledere indenfor forskning og udvikling.

Er det et andet netværk, du mangler?

Har du en idé til et nyt netværk, så skriv til os, hvad du mangler. Vi opretter løbende nye netværk, når der er efterspørgsel.

Dine fordele som medlem af et leder-netværk

 • Fortrolig sparring på dine aktuelle udfordringer
  I IDAs netværksgrupper får du sparring og input til løsninger på netop de aktuelle udfordringer, du sidder med i dit daglige arbejde. Du kan få testet dine idéer og tanker af i et fortroligt forum, og lade dig inspirere af andres problemløsning.
 • Fællesskab med andre på samme faglige niveau
  Netværksgrupperne er professionelt sammensat, så alle netværksmedlemmer i gruppen matcher dit felt samt dit høje faglige niveau. Du vil derfor opnå et fortroligt fællesskab med andre som har samme rolle og position som dig selv.
 • Frihed til at fastsætte temaerne i gruppen fra gang til gang
  Temaer, cases og oplæg til møderne fastlægges ud fra din og dine netværkskollegaer aktuelle udfordringer på jobbet.
 • Fordele for din virksomhed
  At være en del af et netværk skaber ikke kun personlig og faglig udvikling for dig. Det er også en god forretning for din virksomhed. Du vil i et netværk få adgang til den sidste nye viden på dit felt, hvilket sparer din virksomhed for dyre konsulenttimer og research. Du vil få indsigt i andre virksomheders erfaringer, perspektiver og løsninger. Indsigter som du kan tage med tilbage og implementere i din organisation.
 • Erfaren netværksfacilitator leder møderne
  IDAs erfarne netværksfacilitatorer planlægger og faciliterer møderne.
 • Ekspertoplæg ud fra jeres ønsker og behov
  Netværksgruppen kan vælge at invitere eksterne eksperter ind på møderne, som kan bidrage med ny viden og spændende perspektiver. Oplev nogle af de eksterne eksperter i IDA Netværksgruppers webinarer.

Detaljer

 • Gruppens max 15 medlemmer matches af professionel facilitator
 • I har fagligheden til fælles fra start
 • 5 møder om året sikrer udvikling over tid
 • Facilitator sikrer planlægning og gennemførsel
 • Pris 9.975 kr. pr. år for IDA-medlemmer
 • Pris 11.975 kr. pr. år for ikke IDA-medlemmer