Netværksgruppe - Kvinder i ledelse

Mød andre kvinder i IDAs netværksgrupper for kvinder i ledelse, og få adgang til et fortroligt netværk, der kan bidrage til at udvikle dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Danmark er det land i Norden, der har den laveste andel af kvindelige ledere, og særligt i STEM-branchen er kønsbalancen skæv. Det kan gøre det sværere for kvinder at komme i betragtning til bestemte opgaver og jobs, fordi der fortsat findes sejlivede myter om både kvindelige og mandlige ledere.

En ny spørgeskemaundersøgelse af IDA viser fx, at et flertal fortsat opfatter mandlige ledere som mest handlekraftige og innovative, mens kvinder til gengæld bliver opfattet som mere empatiske, inddragende og lyttende.

Måske oplever du også selv at være den eneste kvinde til møderne? At blive forbigået til bestemte typer stillinger? Eller at blive bedømt ud fra en anden standard end dine mandlige kolleger?

Pris og fakta
 • IDA-medlemmer:
  kr. 9.975 momsfri pr. år
 • Ikke-medlemmer:
  kr. 11.975 momsfri pr. år

Netværksgruppen

 • Højst 15 deltagere
 • 5 netværksmøder årligt
 • Vi mødes fysisk
 • Tema og dato op til jer
 • Professionel facilitator planlægger og afvikler

Nu kan du blive del af et professionelt netværk for kvindelige ledere, der deler erfaringer og inspiration. I beslutter selv, hvilke emner I vil arbejde med i gruppen. Det kan fx være personligt lederskab, kommunikation eller faglige oplevelser. Det kan også være henholdsvis positive og negative erfaringer, I har gjort jer ved at være kvindelige ledere på en arbejdsplads med flest mænd.

Til møderne arbejder vi med sparring, cases og inddrager eksterne eksperter, der bringer nye værktøjer på banen. På den måde udvikler du dig både som leder og får et netværk, der kan bringe dig videre i karrieren.

Bliv medlem af netværket for kvinder i ledelse, del dine erfaringer og bliv inspireret af andre.

Mulige emner i netværksgruppen:

 • Stereotype forestillinger om ledelse og køn
 • Løn, forfremmelse og rekruttering
 • Næste skridt på karrierevejen
 • Personlig ledelse og kommunikation

Netværksgrupperne mødes fysisk i Aarhus og/eller København. Netværksgrupper oprettes også i andre dele af landet, hvis der er stor nok tilslutning.

Marianne Ehlers

IDAs ansvarlige for netværksgrupperne

En investering for dig og din arbejdsgiver

Med et medlemskab investerer både du og din leder i din fortsatte efteruddannelse og kompetenceudvikling. Netværksgruppens møder afholdes på skift i medlemmernes virksomheder og løber over en halv arbejdsdag.  

Kontakt Marianne Ehlers, IDAs ansvarlige for netværksgrupperne, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

Kontakt

Læs mere

Kursus

Ledelse af ledere - Bliv mere effektiv i din ledelse af ledere

Når du leder medarbejdere, kræver det tit faglig ledelse, hvorimod du leder mere strategisk som leder for ledere. Styrk dine evner til at opnå resultater gennem dine ledere.

Læs mere