Netværksgruppe - Kvinder i ledelse

Mød andre kvinder i IDAs netværksgrupper for kvinder i ledelse, og få adgang til et fortroligt netværk, der kan bidrage til at udvikle dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Som kvinde i ledelse bliver du konfronteret med de kulturelt og historisk bestemte forventninger, der er til mænd og kvinder. Vi indeholder alle både feminine og maskuline værdier, men de kønsstereotype forventninger bunder ofte i en ubevidst og differentierende værdisætning af dem. Måske føler du, at den generelle forventning til dig som kvinde på arbejdsmarkedet er, at du er blød, imødekommende og god til mennesker, snarere end at du er resultatorienteret, strategisk og har stærke ledelseskompetencer.

Som koncept er ledelse traditionelt associeret med maskuline værdier, og det kan lede til frustrationer og udfordringer for dig som kvindelig leder. Måske føler du dig alene i et mandsdomineret team, måske har du ikke nogen kvindelige ledere at spejle dig i, eller måske kan du ikke forstå hvorfor det er svært for dig at bede om det du vil have og fortjener.

IDA netværksgruppe for kvinder i ledelse er et professionelt og fortroligt netværk, hvor du vil møde kvinder, der står i samme situation som dig. I kan tale frit om de gode og dårlige erfaringer, I har gjort jer som kvindelige ledere, og diskutere de problemstillinger i hver især står overfor. Med tiden vil de andre kvinder i netværksgruppen lære dig og dine udfordringer at kende, og du vil få støtte og sparring fra ligesindede, der ikke har en personlig aktie i dit arbejdsliv. Netværksgruppen fungerer som et trygt rum, hvor I kan udfordre og inspirere hinanden og sammen udvikle jeres faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

IDAs professionelle facilitator sikrer, at netværksmøderne behandler de temaer og udfordringer, I selv har bragt på bane. Udgangspunktet er jeres arbejdsliv og værktøjerne over året er både sparring, case-gennemgang og besøg fra eksterne eksperter, der kan bringe nye værktøjer på banen.

Mulige emner:

 • Ene kvinde i kurven
 • Ledelse trods kønnede forventninger
 • Balancere og utilisere de feminine og maskuline værdier
 • Løn, forfremmelse og rekruttering
 • Næste skridt på karrierevejen
Pris og fakta
 • IDA-medlemmer:
  9.975 kr. momsfri pr. år
 • Ikke-medlemmer:
  11.975 kr. momsfri pr. år

Netværksgruppen:

 • Højst 15 deltagere
 • 5 møder om året i enten Aarhus eller København
 • Tema og dato op til jer
 • Facilitator planlægger og afvikler
Kvinder skriver ned

En investering for dig og din arbejdsgiver

Med et medlemskab investerer både du og din leder i din fortsatte efteruddannelse og kompetenceudvikling. Netværksgruppens møder afholdes på skift i medlemmernes virksomheder og løber over en halv arbejdsdag.  

Kontakt Marianne Ehlers, IDAs ansvarlige for netværksgrupperne, hvis du har flere spørgsmål til, hvad en netværksgruppe kan gøre for dig og din karriere – eller hvis du har et forslag til et nyt netværk. Vi opretter løbende nye netværksgrupper på baggrund af efterspørgsler, og vi hører meget gerne fra dig.

Kontakt