IDA Netværksgrupper for mellemledere

Få sparring og inspiration i IDAs faciliterede netværksgrupper for ledere

En stor del af IDAs 130.000 medlemmer er ledere eller medlemmer, der overvejer ledervejen. Da der er stor efterspørgsel på netværksgrupper for ledere, opretter vi løbende en række netværksgrupper flere steder i landet.

Som medlem af en af vores faciliterede netværksgrupper for mellemledere, får du adgang til et fortroligt netværk, hvor du kan udveksle erfaringer og viden med en fortrolig gruppe på op til 15 andre, som passer til netop dine behov, din faglige profil og virksomhed.

I IDA er vi interesseret i at høre, hvilken netværksgruppe for mellemledere, du mangler. Det kunne fx. være nogle af nedenstående netværksgrupper eller en helt anden gruppe. Kontakt os og fortæl os, hvilken netværksgruppe, du har behov for.

Bliv kontaktet af IDAs netværksfacilitator

Vi vil sørge for at finde det helt rette match til dig. Skriv dig op og bliv kontaktet.

Bliv en del af en netværksgruppe for mellemledere

Som mellemleder er du både leder, kollega og underordnet, og du jonglerer dagligt med at lede op ad, ned ad og til siden. Du navigerer i krydsfeltet med modsatrettede krav og forventninger, og hver dag står du midt i orkanens øje, hvor resultaterne skal skabes og virksomhedens strategi blive en realitet. 

Dine fordele som medlem af netværket

 • Fortrolig sparring på dine aktuelle udfordringer
  I IDAs netværksgrupper får du sparring og input til løsninger på netop de aktuelle udfordringer, du sidder med i dit daglige arbejde. Du kan få testet dine idéer og tanker af i et fortroligt forum, og lade dig inspirere af andres problemløsning.
 • Fællesskab med andre på samme faglige niveau
  Netværksgrupperne er professionelt sammensat, så alle netværksmedlemmer i gruppen matcher dit felt samt dit høje faglige niveau. Du vil derfor opnå et fortroligt fællesskab med andre som har samme rolle og position som dig selv.
 • Frihed til at fastsætte temaerne i gruppen fra gang til gang
  Temaer, cases og oplæg til møderne fastlægges ud fra din og dine netværkskollegaer aktuelle udfordringer på jobbet.
 • Fordele for din virksomhed
  At være en del af et netværk skaber ikke kun personlig og faglig udvikling for dig. Det er også en god forretning for din virksomhed. Du vil i et netværk få adgang til den sidste nye viden på dit felt, hvilket sparer din virksomhed for dyre konsulenttimer og research. Du vil få indsigt i andre virksomheders erfaringer, perspektiver og løsninger. Indsigter som du kan tage med tilbage og implementere i din organisation.
 • Erfaren netværksfacilitator leder møderne
  IDAs erfarne netværksfacilitatorer planlægger og faciliterer møderne.
 • Ekspertoplæg ud fra jeres ønsker og behov
  Netværksgruppen kan vælge at invitere eksterne eksperter ind på møderne, som kan bidrage med ny viden og spændende perspektiver.

Detaljer

 • Gruppens max 15 medlemmer matches af professionel facilitator
 • I har fagligheden til fælles fra start
 • 5 møder om året sikrer udvikling over tid
 • Facilitator sikrer planlægning og gennemførsel
 • Pris 9.975 kr. pr. år for IDA-medlemmer
 • Pris 11.975 kr. pr. år for ikke IDA-medlemmer