09.03.2017
6 min læsetid

”Behovet for at bo i en storby bliver mindre"

Vi har i fremtiden ikke længere behov for bo i en storby. Vi vil i stedet flytte til bæredygtige landsbyer for at skåne vores planet, mener James Ehrlich, stifter af ReGren Villages.

Katja Isabel Romme Simonsen

af Katja Isabel Romme Simonsen

Naturkatastrofer og klimaforandringer har bevist, at kaosteorien er begyndt at blive virkelighed. Vi skal derfor passe bedre på vores natur og planet, mener James Ehrlich, der har stiftet ReGen Villages. ReGen Villages er en økolandsby med energipositive boliger, der er selvforsynende både på fødevare- samt energiområdet.

Storbyen vil, ifølge James Ehrlich, derfor være fortid, og vi skal i fremtiden bosætte os i små bæredygtige og selvforsynende landsbyer.

”Vi har i fremtiden ikke behov for at befinde os i en storby, da teknologien som fx droner, højhastigheds systemer m.m. muliggør, at vi kan kommunikere selv fra store afstande,” siger han.

Og her kommer ingeniørerne ind i billedet i forhold til byggeriet. Ifølge James Ehrlich skal ingeniører se på, hvordan naturen gør.  

”Ingeniører skal lære af naturen. Vi er en del af økosystemerne på planeten, og der er fantastiske muligheder i forhold til studere og imitere naturen i forsøg på at udvikle nye designs med optimal ydeevne for byggeriet,” forklarer James Ehrlich.

Klima

Har du brug for mere information om temaet, Klima og har lyst til at læse mere, så kan du gøre det her: 

Læs mere om Klima her

Læs mere

Aktuelt

Teknologi og naturvidenskab

Læs artikler om teknologi og naturvidenskab , der relaterer sig til vores arrangementer, kurser og øvrige tilbud til dig som medlem.

Se nyheder