Kurser: It-sikkerhed

Bliv opdateret på de nyeste værktøjer inden for it- og datasikkerhed. Lær at sikre dine it-systemer og få viden om, hvad der rør sig på området, så du er på forkant i et konstant skiftende trusselsbillede.


 

Kurser i It-sikkerhedLink kopieret

Styrk dine kompetencer inden for it-sikkerhed

It-sikkerhed er et område, alle virksomheder og organisationer bør have fokus på, uanset størrelse og branche. Ved at deltage på et af IDAs kurser inden for området, får du nye relevante kompetencer og værktøjer samt sikre, at din viden er opdateret og brugbar. 

It-sikkerhedspolitik - en nødvendighed

Det er en nødvendighed for alle virksomheder at udvikle og implementere en it-sikkerhedspolitik, der tager højde for potentielle trusler og angreb, som som minimere risici.

Som it-professionel, bør du derfor være klædt på til at kunne sikre interne it-systemer og have en opdateret viden om, hvad der rør sig på området. De it-kriminelle våben forandres konstant, og derfor bør det være en løbende proces at holde sig opdateret på risici og mulige trusler. 

Hvad enten du søger viden om, hvordan du bedst udarbejder en it-sikkerhedspolitik, hvordan du undgår hacker-angreb, hvordan du sikrer dig imod industrielle cyberangreb eller bare søger helt generel viden omkring it-sikkerhed, så finder du kurset hos IDA. Er du på udkig efter et kursus, der giver dig værktøjer inden for persondatabeskyttelse og GDPR, har vi ligeledes det helt rigtige kursus til dig. 

Løbende nye kurser
Vi opdatere løbende vores kurser samt sikrer, at vi konstant har det rigtige kursusudbud, men savner du alligevel et kursus, eller er du i tvivl om, hvad der vil være det rigtige for dig at vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. 

Vil du vide mere?

Billede af Rikke Waldorff Jensen

Rikke Waldorff Jensen

Kompetencekonsulent