Med Scrum rammer vi i højere grad skiven

Scrum er det værktøj, der giver den største træfsikkerhed, siger Jonas Lüttichau, som tog kurset SAFe Scrum Master.

Mand undrer sig

I virksomheden Droids Agency, som arbejder med software til kunstig intelligens (AI), automation og robotteknologi, håndterer Jonas komplicerede og tidskrævende projekter. Han valgte derfor at udbygge sine kompetencer med kurset SAFe Scrum Master. Det har betydet mere præcise projekter til gavn for kunderne.

Manglende teoretiske værktøjer

Under kurset fik han både indsigt i teorien bag Scrum og drøftet konkrete problemstillinger og løsningsscenarier med andre kursister. I dag bruger han i Droids Agency Scrumværktøjer som sprints og standups, både internt og i forhold til kunderne.

Ønsker du at lære, hvordan du implementerer Scrum?

Så meld dig til IDAs kursus i SAFe® Scrum Master og bliv certificeret i et af de mest populære og effektive værktøjer til projektstyring.

  • Rating: 9,2
  • Varighed: 2 dage 
  • Sted: København og Aarhus  
  • Pris: 10.900 kr. ekskl. moms

Læs mere om IDAs kursus i SAFe Scrum Master.

Vi arbejder i agile teams, men uden et helt formelt fundament – og her er Scrum et godt teoretisk værktøj. Jeg tog kurset, for jeg ville have en dybere indsigt i teorien og møde andre, der arbejdede på samme måde, og det levede kurset helt op til.

Jonas Lüttichau,
Droids Agency

"Kunderne får et bedre produkt i en højere kvalitet, og vi rammer i højere grad skiven i de ofte meget komplicerede projekter. Projekterne bliver leveret til tiden, og vi risikerer ikke at køre ud ad nogle tangenter, som er uproduktive. Så vi er meget glade for Scrum-metoden, og vi mener også at det er et kvalitetsmærke, at vi kan bruge metoden i vores arbejde", siger Jonas Lüttichau.

Den formelle teori er på plads

Scrum er et meget effektivt værktøj til at styre store udviklinger med måske 15.000 timers arbejde. Nu har Jonas den formelle teori på plads, og det er med til at give sikkerhed og stram styring af projekterne og samarbejdet.