Er du fanget i flinkeskolen?

Mange har svært ved at komme til orde på jobbet, fordi de ikke har den samme gennemslagskraft som mere dominerende kollegaer.

Møde

Det er nok noget, som de fleste kan nikke genkendende til: Når I holder møde, er det de samme personer, der fører ordet, mens andre sidder stille og lytter på.

Måske har du også selv oplevet at gå fra et møde, indebrændt over at du ikke kunne få dine budskaber igennem.

Desværre er det ikke altid dem, som taler mest, der har ret. Vi mennesker er bare skruet sådan sammen, at nogle er mere udadvendte og selvhævdende end andre.

Johnny Schultz har undervist i ’Personlig gennemslagskraft’ i mere end 20 år. I den tid har han mødt mange, som gerne ville være bedre til at tage ordet. Han kalder dem for flinkeskoleelever.

Både mænd og kvinder

Mange har en forestilling om, at det mest er kvinderne, der er tilbageholdende. Men han møder også rigtig mange mænd på sine kurser, der gerne vil have mere gennemslagskraft, så de kan blive hørt, forstået og respekteret.

For at nå dertil, arbejder Johnny Schultz med alle aspekter af deltagernes kommunikation på sit kursus.

”Personlig gennemslagskraft handler både om verbal og non-verbal kommunikation, om hvordan dit budskab og dit kropssprog spiller sammen, så du virker troværdig og autentisk”, forklarer Johnny Schultz, der er uddannet psykolog med speciale i stress og psykisk arbejdsmiljø.

Vil du have mere selvtillid og selvværd?

Så anbefaler vi dig at melde dig til kurset 'Styrk din personlige gennemslagskraft'. Lær at bevare overblikket og udtrykke dig klart med både ro og nærvær - også når du er udsat for pres. 

  • Rating: 8,7
  • Varighed: 2 dage
  • Sted: København eller Aarhus
  • Pris: 9.500 kr. eksl. moms.

Læs mere om kurset Styrk din personlige gennemslagskraft.

Generelt er der rigtig mange mennesker, der er så generte eller tilbageholdende, at de har svært ved at komme til orde, når de sidder til et møde.

Johnny Schultz,
Psykolog med speciale i stress og psykisk arbejdsmiljø

Meld dig ud af flinkeskolen

Johnny Schultz, der også er forfatter til ’Politikens bog om stress’ arbejder med at give deltagerne mental styrketræning, så de – gennem teknikker – får mod til at overvinde deres generthed eller flinkeskolementalitet.

En forudsætning for det er, at de arbejder aktivt og konstruktivt med personlig udvikling, siger Johnny Schultz.

Hvor slagkraftigt man formidler sine budskaber er nemlig vævet tæt sammen med, hvem man i øvrigt er.

”For at lære at træde mere i karakter, må man også stille sig selv spørgsmålene: hvorfor er jeg skruet sammen som jeg er, hvorfor er jeg blevet medlem af flinkeskolen, og hvordan melder jeg mig ud”, fortæller Johnny Schultz.

Det handler både om at turde skyde brystet lidt frem, men også om at få redskaberne til at tackle de kollegaer, der ellers overtager hele dagsordenen på mødet.