Ugur Tamer har styrket sin personlige gennemslagskraft

Ingeniør Ugur Tamer synes i starten, det lød en smule overfladisk, men har siden brugt de konkrete værktøjer meget i sin kommunikation med kollegaer og eksterne partnere.

Projektarbejde

Det er ikke altid lige nemt at tage ordet og fremlægge synspunkter eller resultater fra sit fagtekniske hjørne af en virksomhed. Derfor tog ingeniør Ugur Tamer tyren ved hornene og meldte sig til 2-dageskurset Styrk din personlige gennemslagskraft.

Det har han ikke fortrudt her små tre uger efter kurset.

Godt med andre perspektiver

Han var imponeret over underviserens faglighed, og så var han glad for at være en del af en lille flok på 15 personer, der kunne dele erfaringer og give feedback til hinanden.

”Det var en klar fordel at kunne høre om andres situationer, så det ikke bare handlede om de ting, jeg kunne komme i tanker om. De andre havde problemer, jeg ikke selv var opmærksom på, men alligevel kunne lære af,” siger han.

Vil du have mere selvtillid og selvværd?

Så anbefaler vi dig at melde dig til kurset 'Styrk din personlige gennemslagskraft'. Lær at bevare overblikket og udtrykke dig klart med både ro og nærvær - også når du er udsat for pres. 

  • Rating: 8,7
  • Varighed: 2 dage
  • Sted: København 
  • Pris: 9.500 kr. eksl. moms.

Læs mere kurset Styrk din personlige gennemslagskraft

Jeg har allerede brugt det meget i min kommunikation med både kollegaer og eksterne kunder. Især sådan noget som konflikthåndtering, og guides til hvad man skal og ikke skal gøre i forskellige situationer

Ugur Tamer,
Projektkoordinator, Brunata Varmeregnskab.

Synes først det lød overfladisk

Ugur Tamer havde i lang tid tænkt over, at han gerne ville styrke sin egen gennemslagskraft over for kunder og kollegaer. Men han var i første omgang ikke sikker på, at kurset var det rigtige.

”Da jeg læste om det, synes jeg, det lød lidt overfladisk. Men jeg tog virkelig nogle konkrete værktøjer med mig, om hvordan jeg skal svare og agere i forskellige situationer,” siger Ugur Tamer.

Han anbefaler kurset til andre, der dagligt er i kontakt med eksterne partnere eller for den sags skyld med andre afdelinger i deres virksomhed.