Sådan håndterer du et forandret arbejdsliv

Livet er forandret. Arbejdsdagen byder nu på hjemmearbejde, skypemøder, koncentration og savn af kollegaer. Få gode råd til at håndtere den aktuelle situation – og til at benytte muligheden til refleksion over dit fremtidige arbejdsliv.

Den delvise nedlukning af samfundet har ændret hverdagen og kan være en mulighed for at give dit arbejdslivet et serviceeftersyn.

Med IDAs KompetenceCoach kan du danne dig et overblik over, om du egentlig har det jobindhold, der giver dig arbejdsglæde. I IDAs Situationsanalyse kan du pejle dig ind på, hvad der er vigtigt i dit arbejdsliv, så du trives bedst muligt.

KompetenceCoach og Situationsanalysen giver dig et god overblik over, om der er noget, du godt kunne tænke dig at ændre på, når du igen er tilbage til normale tilstande på dit arbejde.

Det er ikke sikkert, at din chef kan imødekomme alle dine ønsker – hverken nu eller på sigt – og det kan også være, at du begynder at overveje at beslutter dig for at skifte job.

Du er altid velkommen til at booke et virtuelt møde med en af IDAs karrierekonsulenter eller ringe til os på 3318 4848 for en kortere snak om dine karriereovervejelser. Book et karrieremøde

​Vi har samlet en række gode artikler og webinarer, som forhåbentlig kan hjælpe dig både med at håndtere den aktuelle situation og til refleksion over, hvad der er vigtigt for dig på den lange bane.

Er det trygge valg det bedste?

Et godt sted at starte er dette interview med Jeanette Svendsen, der er en af IDAs erfarne karriererådgivere. Emnet er om du skal tage de trygge valg, når der er krise, eller om du tør gå efter, at de skal blive bedre?
Læs artiklen

De bedste råd til at arbejde hjemmefra

Internettet bugner med guides til, hvordan du skal arbejde hjemmefra. Vi har samlet de bedste og sjoveste til dig her.
Læs artiklen

Sådan undgår du at stresse over hjemmearbejdet

Få overblik over dine opgaver og læg en plan for hele ugen. Sådan knækker du koden med at arbejde hjemmefra.
Læs artiklen

Få overblik over din karriere

Når du overvejer din karriere, kan det være en udfordring at få styr på alle facetterne. Her har vi systematiseret nogle af de mange spørgsmål, som er værd at stille, når du skal arbejde med din karriere.
Se spørgsmålene og brug IDAs værktøjer

Sådan holder du fast, når båden rokker

Forandringer rammer os alle, men hvordan navigerer man bedst igennem? Her giver cand. psych. Kit Sanne Nielsen en række gode råd.
Læs de gode råd

Styr dit indre kaos - sådan kommer du bedst igennem krisen

Har du svært ved at tøjle dine bekymringer og holde humøret oppe i disse tider? Få værktøjer til, hvordan du kan få mere ro på, lære noget nyt om dig selv og gro som menneske.

Se webinar her

Mere ud af MUS – karriereudvikling i din retning

Du skal måske snart til en - virtuel - MUS-samtale. Det er en god anledning til at gøre opmærksom på, hvordan du gerne vil udvikle dig i dit arbejde.
Se webinar om, hvordan du gør

Især for nyuddannede

På Facebook IDAs karriererådgiver Sanne Mattebjerg gode råd til nyuddannede i en række webinarer.

Se med i FB IDA Nyuddannet - der annonceres jævnligt nye webinarer

Som færdiguddannet og medlem af IDA har du mulighed for at få en samtale med en karriererådgiver. Vores konsulenter vil hjælpe dig med dine nuværende udfordringer samt at afdække dine kompetencer, styrker og ønsker.

Færdiguddannet - book her

Nyuddannet - book her

Hold dine kompetencer ved lige

Det er i dine kompetencer, at du skal finde trygheden – ikke i dit job eller den virksomhed, du er ansat i. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder dine kompetencer.
Bevar din markedsværdi

Lad ikke bekymringer knække dig

De nuværende vilkår tilsat uvished om udløbsdatoen kan synes uoverskuelige for alle, der arbejder hjemmefra og skal tage vare på såvel eget arbejde og helbred som børnenes undervisning og trivsel.
Få dagen til at fungere

Få en mentor eller bliv mentor

Er du interesseret i individuel sparring med fokus på faglig og personlig udvikling? Uanset om du er specialist, projektleder, leder eller selvstændig, så er mentorprogrammet for dig.
Se IDAs mentorprogram