Outplacement

IDA Outplacement er et forløb til dig, der er blevet opsagt. Få en professionel sparringspartner, der kan sætte ord på de tvivl og spørgsmål du måtte have.

At blive opsagt skaber en masse utryghed og tvivl. Med et outplacementforløb får du en sparringspartner, der kan hjælpe dig trygt og sikkert videre med karrieren. Forløbet er ikke en garanti for et job, så du skal være klar til at arbejde for det. Arbejdet sker i samarbejde med din personlige rådgiver, der kender det arbejdsmarked du søger på og har erfaring med effektiv jobsøgning.

Du skræddersyer i samarbejde med din private rådgiver dit outplacementforløb og det er dermed dine behov og ønsker der er i fokus. Du får konkrete værktøjer, der hjælper med at skabe klarsyn over dine faglige og personlige kompetencer. Dermed får du et bedre overblik over din persontype og dine karriereønsker.

Når vi sammen har dannet os et overblik over din karriere og dine ønsker for fremtiden, så laver vi en effektiv og målrettet jobsøgningsstrategi. Vi arbejder desuden med hvordan du forbereder dig på tests, er succesfuld til ansættelsessamtalen og snakker om de tvivl du måtte have. 

Send den opsagte godt videre

Som arbejdsgiver er et outplacementforløb en mulighed for at sende den opsagte godt videre. På den mådes skilles man, under omstændighederne, på god fod med den opsagte. Det sender et klart signal om, at i som virksomhed tager ansvar i en opsigelsessituation. Det professionelle og strukturerede forløb, sikrer den bedst mulige overgang. 

For arbejdsgiveren er IDA Outplacement et klogt valg, da vi har kompetente og engagerede rådgivere, der har en omfattende viden om det arbejdsmarked den opsagte medarbejder befinder sig i. 

Praktisk

Hvis du har spørgsmål omkring forløbet, så kontakt endelig IDAs outplacement-koordinator, Lotte Bredahl Helweg, på lhe@ida.dk eller 33 18 46 32. 

IDA Outplacement

Et grundforløb består af 10 møder á halvanden times varighed samt løbende sparring pr. mail eller telefon.

Forløbet er inklusiv en personlighedstest.

Vil du høre mere om priser og vilkår, så ring eller skriv til outplacement-koordinator, Lotte Bredahl Helweg på 33 18 46 32 eller lhe@ida.dk.

Læs mere

Få hjælp

IDA Outplacement

IDA Outplacement er et forløb til dig, der er blevet opsagt. Få en professionel sparringspartner, der kan sætte ord på de tvivl og spørgsmål du måtte have.

Læs mere

Guide

Læg en strategi, hvis du bliver fyret

Når chokket har lagt sig efter en fyring, skal du lave en plan for at nå et mål. Det mål er typisk at få det helt rigtige job, hvor du er hen-imod-motiveret.

Læs mere