Som opsagt har du brug for ro, retning og overblik. Men du kan ikke skabe det hele på samme tid. Derfor har vi delt din opsigelse op i mindre bidder, så du kan komme godt videre - skridt for skridt. Opbygget ud fra anbefalingen om: Vent - Tænk - Kør.

Bliv ringet op

Få hjælp til at navigere i IDAs mange tilbud

Vi ringer dig gerne op for at tale din situation igennem. Uanset om du har et specifikt behov eller trænger til at vende din nuværende situation med et rigtigt menneske, vil vi gerne ringe dig op og finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Ring mig op

Klar til at søge job

Forbered dig på jobsamtalen

Du bliver indkaldt til en jobsamtale på baggrund af dine kvalifikationer, men undersøgelser viser i stigende grad, at din personlighed spiller en stor rolle for, om du lander jobbet. Få ro i maven med god forberedelse.

Læs mere

Dagpenge

Få styr på dagpengene

IDA samarbejder med Akademikernes A-kasse (AKA), som du kan tage fat i, hvis får brug for dagpenge efter din opsigelsesperiode.

Gå til AKA

Overblik

Se alle sider under emnet Kom godt videre

Få et overblik over alle IDAs sider under emnet Kom godt videre.

Se alle sider

Massefyring

Ramt af masseafskedigelse?

Som medarbejder kan du stå helt uforberedt, hvis din arbejdsplads rammes af masseafskedigelser. Bliv klogere på, hvordan det juridiske efterspil af en masseafskedigelse typisk forløber, og hvilken hjælp IDA kan tilbyde.

Læs mere her